t. +302109681188 | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Εξαγνισμός χώρου

Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε ίσως πόσο απολαμβάνω τις ιεροτελεστίες που μετατρέπουν τις μικρές, καθημερινές μας συνήθειες σε μαγική εργασία.

Η χρήση κρυστάλλων είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιώ. Πιστεύω πως κάθε κρύσταλλος φέρει ένα μέρος συνείδησης που μας επιτρέπει να ενσταλάξουμε την πρόθεσή μας ή οποιαδήποτε αρετή θέλουμε να εργαστούμε. Ο κρύσταλλος στην συνέχεια λειτουργεί σαν πολλαπλασιαστής ενισχύοντας την μαγική μας εργασία. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φυτά και τα βότανα. Είναι ζωντανοί οργανισμοί με συνείδηση και θεραπευτική ενέργεια, και μας επιτρέπουν να συνεργαστούμε και να τα φορτίσουμε ενισχύοντας τις ιδιότητές τους με την δική μας πρόθεση.

Δίνοντάς το σαν παράδειγμα, θέλω να αναφερθώ στην αγαπημένη μου ιεροτελεστία που επιλέγω για τον καθαρισμό του προσωπικού μου χώρου, που γίνεται με φασκόμηλο. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά εδώ θα αναφερθώ κυρίως στην καύση αποξηραμένου φασκόμηλου. Ενώ έχει από μόνο του την ιδιότητα να καθαρίζει και να εξαγνίζει τον χώρο και την αύρα μας από ανεπιθύμητες ενέργειες και εντάσεις, αν την ώρα που το χρησιμοποιώ στον χώρο τού ενσταλάξω την πρόθεσή μου να καθαρίσει λόγου χάρη τις αρνητικές μου σκέψεις, τις βλαβερές δονήσεις που έχω καταγράψει, τις συναισθηματικές εντάσεις ή οτιδήποτε μπορεί να έχουμε εμποτίσει τον χώρο μας, τότε αυτό συνεργάζεται άψογα, και με έναν υπέροχο τρόπο η αίσθηση στο τέλος της εργασίας είναι μαγική. Απαραίτητο συστατικό που βοηθά πάντα είναι βέβαια η ευγνωμοσύνη.

Εκτός όμως από το φασκόμηλο που έχει χρησιμοποιηθεί διαχρονικά από πολλές θρησκείες και παραδόσεις για τις καθαριστικές του ιδιότητες, υπάρχουν κι άλλα βότανα εξίσου αποτελεσματικά για τον εξαγνισμό της ενέργειας του χώρου μας. Ένα από αυτά είναι ο απήγανος που λέγεται πως έχει την ιδιότητα όχι μόνο να εξαγνίζει και να αφαιρεί αρνητικές επιρροές, αλλά και να απομακρύνει ακόμη και οντότητες που είναι ίσως εγκλωβισμένες. Σε κάθε περίπτωση, συνδυάζουμε την διαδικασία με την πρόθεση μας για καλύτερα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας όποια άλλα βότανα μας εμπνέουν σε συνδυασμό,  μπορούμε να ελευθερώσουμε την αύρα μας ή την αύρα του χώρου μας από αρνητικές επιρροές που προέρχονται είτε από εμάς είτε από άλλους.

Τα βότανα αυτά μπορούμε να τα αποξηράνουμε και στην συνέχεια να τα χτυπήσουμε σε ένα γουδί ώσπου να γίνουν σκόνη, την οποία και θα φυλάξουμε σε ένα βάζο για να την χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε. Για την καύση του μείγματος αυτού, χρησιμοποιώ ένα κοχύλι μέσα στο οποίο έχω τοποθετήσει λίγη στάχτη από ξύλα. Αυτό επιτρέπει στο θυμίαμά μου να καίγεται σιγά-σιγά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Καθαρίστε με αυτόν τον τρόπο ενεργειακά το σπίτι σας ή τον χώρο εργασίας σας, και παρατηρείστε τις όμορφες αλλαγές στην ζωή σας.

Χειροποίητο

Φτιαγμένο στο χέρι με αγάπη
και θετική πρόθεση για εσάς.

Φυσικό προϊόν

Με εντελώς φυτικά συστατικά
χωρίς τη χρήση συνθετικών και συντηρητικών

Κατά της βίας στα ζώα

Είμαστε κατά της βίας στα ζώα
και τα προϊόντα μας είναι vegan

Νικητές στις προτιμήσεις σας

Νοιώθουμε νικητές στις προτιμήσεις σας,
ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τα κύματα αγάπης.

NYMPHAEA NEWSLETTER

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε συντονισμένοι στο αρωματικό μας ταξίδι.

Κερδίστε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας!