Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Καλώς ήρθες,

Είμαι η Ζωή και είμαι πιστοποιημένη Βοτανική Αρωματοποιός και Οσφρητική Εκπαιδεύτρια.

Μέσα από κάθε προιόν και υπηρεσία που θα βρείς σε αυτόν τον ιστότοπο, πρόθεση μου είναι να σε υποστηρίξω στη δική σου μεταμορφωτική διαδικασία , μέσα από μια αρωματική εμπειρία, όπου η συνειδητότητα ενεργοποιεί την αυτοΐαση.

about nymphaea

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μυρίζω την ομορφιά ολόγυρα. Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι γεννήθηκα ερωτευμένη με τις μυρωδιές και έτσι μου είναι πολύ δύσκολο να ορίσω την αφετηρία αυτού του ταξιδιού, καθώς κάθε βήμα της διαδρομής μου είναι μέρος της αλήθειας που βιώνω μέχρι και σήμερα.

Μεγάλωσα σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, με το πράσινο της γης, το μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού να συνυπάρχουν σε όλο τους το μεγαλείο. Είναι ένας τόπος με άφθονη βλάστηση και πλούσιο υπέδαφος στη Χαλκιδική, σε μια ευρύτερη περιοχή που φέρει πολύτιμη κληρονομιά, ως Γενέτειρα του Αριστοτέλη, και άρα και την ενέργεια της αναζήτησης, σε ζητήματα ψυχής και ίασης .

Η στιγμή “Εύρηκα” για εμένα, ήταν όταν στα μονοπάτια της μητρότητας, η ευεξία και αυτοφροντίδα έγινε συνειδητή επιλογή για μια καλύτερη ποιότητας ζωής. Τότε μύρισα για πρώτη φορά καθαρό, ανόθευτο αιθέριο έλαιο και ενιωσα σαν να ανακαλύπτω το μαγικό φίλτρο που μπορούσε να με ταξιδεύει ανεμπόδιστα στο χώρο και στο χρόνο. Ένα ελιξίριο με το οποίο μπορούσα να προσεγγίσω τα κρυμμένα μυστικά του σύμπαντος.

Αυτή η εμπειρία καθόρισε τη μετέπειτα πορεία μου και θεμελίωσε την ξεκάθαρη αρχή, δική μου αλλά και του brand Nymphaea, να μη συμβιβαστώ με τίποτα άλλο πέρα από την αποκλειστική χρήση φυσικών πρώτων υλών.

Ακολούθησαν πολυάριθμα μαθήματα φυτικής αρωματοποιίας, αρωματοθεραπείας και οσφρητικής εκπαίδευσης. Αυτή η γνώση μέσα μου δε σταματά μέχρι και σήμερα να εξελίσσεται και να διευρύνεται, σε ένα πεδίο που ανοίγει κάθε στιγμή μπροστά στα μάτια μου, με τις πολύτιμες εφαρμογές που μπορεί να έχει ένα άρωμα, στη γενικότερη υγεία και ευεξία του ανθρώπου.

Το 2019 δημιούργησα τη Nymphaea. Για εμένα είναι ο χώρος όπου εκδηλώνω τη δική μου μορφή τέχνης και εσωτερικής αναζήτησης. Στη Nymphaea θα βρείς βοτανικά αρώματα με 100% φυσικά υλικά, που φέρουν όλη τη δύναμη και τη θεραπευτική ενέργεια κάθε φυτού. Πρόκειται για ένα αρωματικό ταξίδι ολιστικής αναζωογόνησης, που σε καλεί να θυμηθείς την εσωτερική σου ευωδιά, και να ζήσεις αληθινά, ζωηρά, ανέμελα, συμμαχώντας με τις θεραπευτικές ενέργειες και δονήσεις της φύσης.

Στόχος μου είναι η επανασύνδεση με τον κόσμο των φυσικών αρωμάτων και με τους τρόπους που αυτά μπορούν να ωφελήσουν το φυσικό, συναισθηματικό και ψυχικό σου σώμα. Η αποστολή μου είναι να ξεδιπλώσω αυτό το αρωματικό μονοπάτι, φωτίζοντας την Ελληνική αρωματική κληρονομιά, και επαναφέροντας μια πανάρχαια μέθοδο θεραπείας μέσω των αρωμάτων. Μια μέθοδο που σε βοηθά να συνδεθείς με το άρωμα που ήδη είσαι και με την άπειρη σοφία που υπάρχει ήδη μέσα σου!

Η μύτη σου είναι ένας ολιστικός θεραπευτής για όλο σου το σώμα. Και μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθεις να την ακούς!
zoi strantzali

Βοτανική Αρωματοποιός

landing img 21

"Ζήσε στο
Εδώ και στο Τώρα, μέσω μιας υπερβατικής εμπειρίας αρώματος"

Το άρωμα για εμένα είναι μια από εκείνες τις μαγικές ουσίες του σύμπαντος. Μια ενέργεια που είναι αόρατη και άπιαστη και όμως φέρει μέσα της όλη δύναμη της δημιουργίας.H αποστολή μου είναι να σε εμπνεύσω να θυμηθείς με την ουσία του αρώματος, που είναι η ίδια η ουσία της μητέρας φύσης, ώστε να θυμηθείς και να απολαύσεις τη δική σου απέραντη ομορφιά. Μαζί θα ξεδιπλώσουμε το μονοπάτι της οσφρητικής επίγνωσης για να αναγνωρίσεις τις κρυμμένες δυνάμεις των φυσικών αρωμάτων.Το κατάλληλο άρωμα μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια ζωή ευτυχισμένη, γεμάτη πληρότητα, ειρήνη και ελευθερία. Εξάλλου, όλοι έχουμε τη σοφία της φύσης στο DNA μας, φτάνει να θέλεις να εξερευνήσεις αυτή την υποσυνείδητη γνώση που ενυπάρχει και να ανακαλύψεις τα αρχαία μυστικά της Αρωματικής Θεραπείας. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σε όλη τη διαδρομή το μόνο που χρειάζεσαι είναι η διαίσθησή σου!

Contact

Επικοινώνησε μαζί μου
για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού , καλώντας στο:

ή μέσω email στο
info@nymphaea.gr
Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray