Ο μαγικός, ευωδιαστός μου κόσμος!

Μεγάλωσα σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, με έντονες καταγραφές από το πράσινο της γης και το μπλε της θάλασσας και του ουρανού σε όλο τους το μεγαλείο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μυρίζω βότανα, άνθη και καρπούς ολόγυρα στον κήπο του σπιτιού μου και αυτό με έκανε να πιστεύω ότι γεννήθηκα ερωτευμένη με αυτές τις μυρωδιές! Όταν ανακάλυψα για πρώτη φορά τον κόσμο των αιθερίων ελαίων, ήταν σαν να βρήκα το μαγικό κλειδί που ξεκλειδώνει τους πιο υπέροχους, αλχημικούς και ευωδιαστούς κόσμους, ένιωσα σαν να είχα βρει το ελιξίριο που έκανε θαύματα.

Ξεκίνησα την αρωματική μου Οδύσσεια αυτοδίδακτη στην αρχή. Χρόνια μετά ακολούθησαν οι σπουδές μου. Από τότε μέχρι σήμερα, έχω χαρεί υπέροχες εμπειρίες σε ατομικές συνεδρίες και έχω απολαύσει αμέτρητες υπέροχες στιγμές δημιουργίας, στην τέχνη της ευωδιαστής αλχημίας, όπως θα έκανε ένας πραγματικός εραστής των αρωμάτων!

Τα φυσικά αρώματα Nymphaea Perfumes γεννήθηκαν με την επιθυμία μου, να υλοποιήσω μια αρωματική αλχημεία για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή , αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν “Ευ Ζην” .

Είμαι ευγνώμων που μπορώ να εργάζομαι πάνω σε αυτό που αγαπώ, και είναι τιμή μου να γίνομαι μάρτυρας της υπέροχης αλληλεπίδρασης που έχουν τα αρώματα με αυτούς που τα χρησιμοποιούν.

“Η δημιουργία αρωμάτων ,είναι για εμένα ένα είδος Τέχνης, που ξυπνά την ενθύμηση της θεϊκής μας υπόστασης, μέσα από μια υπερβατική εμπειρία οσμής.”

Ο στόχος μου

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι το άρωμά σου μπορεί να είναι η θεραπεία σου;

Με το κατάλληλο άρωμα, μπορείς να ζήσεις μια ευωδιαστή ζωή, να βελτιώσεις την διάθεσή σου και τις εργασιακές σου επιδόσεις, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, να αυξήσεις την ελκυστικότητά σου, να ενδυναμώσεις την υγεία σου, να ξυπνήσεις μνήμες και συναισθήματα, να αντιμετωπίσεις την αυπνία, τον πονοκέφαλο και πολλά άλλα.

Η αποστολή μου είναι να σε εμπνεύσω μέσα από μια εμπειρία όσφρησης να συνδεθείς ξανά με την ουσία του αρώματος, δηλαδή με την ουσία της μητέρας φύσης, και μέσα από αυτό να ανακαλύψεις και να απολαύσεις την δική σου εσωτερική ομορφιά. Να ξετυλίξω αυτό το ευωδιαστό μονοπάτι που μας επανασυνδέει μέσα από την δύναμη της όσφρησης , στη συνειδητή καθαρή μας φύση.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί στις κρυφές δυνάμεις των φυσικών αρωμάτων! Το κατάλληλο άρωμα μπορεί να ανοίξει τον δρόμο προς μια ζωή ευτυχίας, ολοκλήρωσης, γαλήνης και ελευθερίας. Εξάλλου, όλοι έχουμε την σοφία της φύσης στο DNA μας και όλοι γνωρίζουμε ποια αρώματα μπορούν να μας ανεβάσουν ψυχολογικά και ποια αρώματα μπορούν να μας γαληνέψουν. Αυτή την υποσυνείδητη γνώση που όλοι έχουμε θέλω να εξερευνήσουμε μαζί, ανακαλύπτοντας τα πανάρχαια μυστικά της τέχνης της Βοτανικής Αρωματοποιίας.

Οπότε… ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι, χρειάζεσαι μόνο τη διαίσθησή σου! Άλλωστε, γνωρίζουμε ήδη όλη την αλήθεια.

Είμαι ευγνώμων που μπορώ να εργάζομαι πάνω σε αυτό που αγαπώ, και είναι τιμή μου να γίνομαι μάρτυρας της υπέροχης αλληλεπίδρασης που έχουν τα αρώματα με αυτούς που τα χρησιμοποιούν.