Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Art by BERK POLAT

Στόχος της αρωματικής μας κοινότητας, είναι η ενθύμηση της ουσίας του φυσικού αρώματος και τα οφέλη του για την υγεία και την ευεξία μας σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Οι συναντήσεις και τα μαθήματα απευθύνονται εξίσου, σε όσους επιθυμούν μια επαγγελματική σταδιοδρομία ή απλά απολαμβάνουν την γνώση και την εμπειρία που αυτή η τέχνη μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου.

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος/πρώτη τα νέα τμήματα για να συμμετέχεις στη λίστα των ενημερωτικών μας email,  κάνε subscribe εδώ 

1. Σεμινάρια

Σε προσκαλώ, κάθε δεύτερη Παρασκευή στον Αρωματικό μας Κύκλο, όπου συναντιόμαστε τόσο διαδικτυακά όσο και προσωπικά για να βυθιστούμε σε έναν κόσμο απολαυστικών αρωμάτων. Οι συναντήσεις μας ξεκινούν από τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται μέχρι και τον Μάιο, με κάθε συνεδρία να είναι αφιερωμένη σε ένα μοναδικό θέμα με στόχο την ενίσχυση της συνολικής μας ευεξίας μέσω της δύναμης των αρωμάτων.

Οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για κάθε δεύτερη Παρασκευή, αρχής γενομένης από τις 11 Οκτωβρίου.

Το κόστος συμμετοχής  ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνάντησης και ποικίλλει ανάλογα με τους ειδικούς καλεσμένους μας και το θέμα της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή σου – απλά επιλέγεις μια συνάντηση που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου.

Για να κλείσεις τη θέση σου, επικοινώνησε στο info@nymphaea.gr ή τηλεφωνήστε στο 6976402817. Σε προσκαλώ να αγκαλιάσουμε μαζί το μεταμορφωτικό ταξίδι της
εξερεύνησης των αρωμάτων!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της παρασκευής αρωμάτων στην αρχαία Ελλάδα.

Θα αποκαλύψουμε αρχαίους αρωματικούς θησαυρούς, τελετουργίες και τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας, προκειμένου να δημιουργήσουν σαγηνευτικά αρώματα. Θα συνδεθούμε με το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και τη φιλοσοφία γύρω από την αίσθηση της όσφρησης. Μια τέχνη ξεχασμένη στους αιώνες που οι φωνές από 3000 – 4000 χρόνια πριν φαντάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ!

Για εσένα που είσαι λάτρης της ιστορίας, για εσένα που αγαπάς τα αρώματα αλλά και για εσένα που έχεις την εσωτερική καθοδήγηση να λάβεις μέρος στην αναβίωση της αρωματικής μας κληρονομιάς, αυτό το μάθημα, είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τη συνείδηση σου, γύρω απο τις παραδόσεις και τελετουργικά, με σύμμαχο το βασίλειο της φύσης.

Αναβίωση της αρχαίας Ελληνικής αρωματικής κληρονομιάς, μια εμπειρία που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις σου και θα σε μεταφέρει σε μια εποχή, αρχαία και νέα μαζί.

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις συνοδευτικά με έξτρα χρέωση, τη δημιουργία αρώματος, με βάση τα συστατικά και τις τεχνικές της αρχαιότητας, επιτρέποντας στη δική σου διαίσθηση και δημιουργική ικανότητα να σε ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο .

2. Aromatic wellness podcast

3. Αρωματικό Συμπόσιο

Με ένα ποικιλόμορφο πάνελ 14 ομιλητών, αυτή η διοργάνωση προσέφερε ένα πλούσιο μωσαϊκό από τη γνώση και τη σοφία της αρχαίας ελληνικής αρωματικής κληρονομιάς, αφήνοντας το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το συμπόσιο και έλα μαζί μας σε αυτό το εμπνευσμένο ταξίδι προς την αρωματική διαφώτιση στο επόμενο που προγραμματίζουμε για τον Μάιο 2025.

4. Courses

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης μέσω της όσφρησης. Ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων που θα εντρυφήσουμε στις ποιότητες, το χαρακτήρα και τις ιδιότητες 12 αρωματικών φυτών, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια ποιότητα,  μια πτυχή της ύπαρξής σου, για να εργαστείς μαζί της. Από την γαληνευτική λεβάντα μέχρι την αναζωογονητική μέντα, κάθε άρωμα με τον δικό του ξεχωριστό συγκεκριμένο σκοπό και πρόθεση θα αποτελεί ένα ξεχωριστό αρωματικό ταξίδι κάθε εβδομάδα.  Αυτό το workshop θα σου δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσεις και να βιώσεις τις πολύτιμες ιδιότητες των αρωματικών συστατικών μας, ώστε να γίνουν και δικό σου εργαλείο ευεξίας, μεταμόρφωσης και εξέλιξης. Μέσα από αυτά τα 12 αρώματα μαζί θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του νού και της καρδιάς,μέσα από μια αίσθηση που ευφραίνει την ψυχή.

Οι συναντήσεις είναι διαδικτυακές.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εβδομάδα είναι 20€ και υπάρχει έξτρα χρέωση 50 ευρώ για να σου αποσταλεί το πακέτο των αρωμάτων, με το οποίο θα εργαζόμαστε κατά τη διάρκεια των 12 συναντήσεων.

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις αυτό το αρωματικό ταξίδι;

Η δημιουργία φυσικών, βοτανικών αρωμάτων είναι μια τέχνη που χρονολογείται στα βάθη των αιώνων. Πρόκειται για μια διαδικασία που περιλαμβάνει την κατανόηση της αρχαίας πρακτικής σε μια εξελιγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τέχνη.

Για να ξεκινήσει κανείς αυτό το ταξίδι, πρέπει πρώτα να κατανοήσει την επιστήμη του αρώματος, η οποία περιλαμβάνει την εξαγωγή αιθέριων ελαίων μέχρι το στάδιο της αρωματοποίησης. Αυτή η γνώση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μοναδικών και μακράς διάρκειας αρωμάτων. Το επόμενο βήμα είναι η εκμάθηση των τεχνικών παρασκευής αρωμάτων, όπως η ανάμειξη διαφορετικών ελαίων, η προσαρμογή της έντασης του αρώματος και η ενσωμάτωση φυσικών σταθεροποιητικών. Αυτός ο τρίμηνος κύκλος μαθημάτων θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για να δημιουργήσετε τα δικά σας φυσικά αρώματα.

Αυτό το τρίμηνο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 εβδομαδιαία συνάντηση.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από τα αρώματα της αρχαιότητας στη σύγχρονη αλχημεία και μαζί θα ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της Αρωματικής Τέχνης των προγόνων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο info@nymphaea.gr

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος στο 2ο επίπεδο δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Προϋπόθεση εγγραφής σε αυτό το τμήμα, είναι να έχετε ολοκληρώσει το επίπεδο 1 της Βοτανικής Αρωματοποιίας. Αυτή η προαπαιτούμενη γνώση εξασφαλίζει ότι θα έχεις μια πιο στέρεη βάση στην αρωματοποίηση, επιτρέποντας μια πιο εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη εξερεύνηση στην πορεία. Μέσω αυτού του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των αρωμάτων και του ρόλου τους τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε θεραπευτικά περιβάλλοντα. Με διάρκεια 3 μηνών και μία εβδομαδιαία συνάντηση, αυτό το μάθημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη online μαθησιακή εμπειρία.

Για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου επικοινώνησε μαζί μου στο info@nymphaea.gr. Ανυπομονώ να ξεκινήσω μαζί σου αυτό το αρωματικό ταξίδι.

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray