Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

AROMATIC
CONSULTATIONS

Εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση, για όσα σε απασχολούν.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ;

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της αρωματολογίας, που μελετά την επίδραση των αρωμάτων στα συναισθήματά μας, μαζί απελευθερώνουμε νοοτροπίες που αποδυναμώνουν το σύστημά σου και σε εμποδίζουν να χαίρεσαι ελεύθερα τη ζωή. Μία εναλλακτική slow μέθοδος φυσικής ευεξίας όπου η δύναμη της μυρωδιάς είναι από μόνη της ένας οσφρητικός διαλογισμός. Η δύναμη είναι δική σου και κρύβεται… στη μύτη σου.

1. SINGNATURE SCENT

Για να δημιουργήσουμε το δικό σου άρωμα, η προσέγγιση είναι εξατομικευμένη. Μέσα σε αυτή τη συνδημιουργία, προσεγγίζουμε τις δικές σου ανάγκες και με βάση την προσωπικότητά και την ιδιοσυγκρασία σου, επιλέγουμε μαζί τα συστατικά που θα υφάνουν το άρωμα εκείνο, που συνηχεί με την ενέργεια που επιθυμείς να έλξεις στη ζωή σου.

2. OSMOSOPHIA® CUNSULTATIONS

Η Οσμοσοφία® είναι η δική μου προσέγγιση, ένα πρωτόκολλο ολιστικής ανακούφισης από παράγοντες της καθημερινότητας. Μια εναλλακτική προσέγγιση αρωματολογίας, που περιλαμβάνει εισπνοές αρωμάτων, σε συνδυασμό με διαφορετικές ασκήσεις και τεχνικές για κάθε στάδιο. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 60 λεπτά.
Επικοινώνησε μαζί μου για να δημιουργήσουμε ένα πακέτο, φτιαγμένο στα δικά σου μέτρα, γιατί η μύτη έχει όλη τη σοφία που χρειάζεσαι..

3. COMMUNITY EVENTS

Καλώς ήρθες στην αρωματική μας κοινότητα! Εδώ στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη δύναμη και τα οφέλη των φυσικών αρωμάτων για τη συνολική υγεία και ευεξία μας, τόσο σε υλικό όσο και πνευματικό επίπεδο.
Οι συναντήσεις και τα μαθήματά που θα βρείς εδώ, απευθύνονται σε εσένα που επιδιώκεις μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε αυτόν τον τομέα, καθώς και σε εσένα που απλώς εκτιμάς τη γνώση και απολαμβάνεις την εμπειρία που έχει να σου προσφέρει αυτή η τέχνη.
Έλα  να αξιοποιήσουμε την ουσία των αρωμάτων και να βιώσουμε μεταμορφωτικά αποτελέσματα στη ζωή μας.

FAQ

1. Υπάρχουν υπηρεσίες για εταιρική συμβουλευτική;

Corporate consultancy είναι το project μέσα από το οποίο υλοποιούμε tailor-made εμπειρίες για μικρές ή και μεγαλύτερες ομάδες και επιχειρήσεις, με στόχο τα οφέλη των αρωμάτων στο χώρο για την υγεία και ευεξία, την βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, την παραγωγικότητα και εύρυθμη συνεργασία των μελών μιας ομάδας.

2. Πώς μπορώ να χαρίσω την εμπειρία σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο;

Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο info@nymphaea.gr για να επιλέξουμε μαζί το ιδανικό δώρο και στη συνέχεια θα λάβεις το gift voucher για το αγαπημένο σου πρόσωπο.

3. Οι συνεδρίες είναι για ένα άτομο μόνο;

Όχι. Οι συνεδρίες αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για δύο ή περισσότερα άτομα που επιθυμούν να την μοιραστούν. Από τις πιο ξεχωριστές συνεδρίες που κρατώ στη μνήμη μου, είναι όταν 3 αδερφές αποφάσισαν να δημιουργήσουν το άρωμα τους μαζί, ώστε να αποτελεί γιαυτές σημείο αναφοράς, τις στιγμές που θα ήταν χώρια. Επίσης πολύτιμες είναι οι ανταλλαγές σε ζευγάρια που επιλέγουν να συν δημιουργήσουν πριν το γάμος τους ένα άρωμα, σαν "άγκυρα" στις υπέροχες στιγμές που μοιράστηκαν .

4. Εγώ δεν έχω καθόλου καλή όσφρηση. Είναι για εμένα αυτές οι συνεδρίες;

Ναι. Ακόμη κι αν η όσφρηση σου δεν είναι όσο δυνατή θα επιθυμούσες αυτές οι συνεδρίες μπορούν να επανεκπαιδεύσουν και να επαναφέρουν την όσφρηση ακόμη και μετά από απώλεια.

5. Οι συνεδρίες γίνονται μόνο από κοντά;

Όχι, οι συνεδρίες γίνονται και από απόσταση αφού πρώτα επικοινωνήσεις μαζί μου και σου στείλω ένα κιτ με τα αρώματα που εργαζόμαστε στις συνεδρίες.

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray