Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Η Nymphaea είναι εδώ για να δώσει μια νέα προσέγγιση εναλλακτικού αρώματος, με επίγνωση της δύναμης που έχει το φυσικό άρωμα και το ταξίδι των αισθήσεων . Αρώματα που προάγουν τη σύνδεση, αλλάζουν τη δόνησή  και αποτελούν μια συνειδητή επιλογή, στο αποτύπωμα που επιλέγεις να δίνεις στον χώρο γύρω σου, κάθε στιγμή.

Τα φυσικά αρώματα δημιουργούν σύνθετα προφίλ αρωμάτων. Στα συστατικά τους περιέχονται αιθέρια έλαια, ρητίνες, αποστάγματα, απόλυτα, τα οποία μόλις έρχονται σε επαφή με το δέρμα σου , έχουν την ποιότητα να εξελίσσονται μαζί σου, να μεταμορφώνονται ώστε να δημιουργήσουν το δικό σου, εξατομικευμένο φυσικό αρωματικό αποτύπωμα. Ένα άρωμα μοναδικό, όσο μοναδικό είναι και το δακτυλικό σου αποτύπωμα.

Our Promise

Πρόκειται για προϊόντα με 100% φυσικά συστατικά, φτιαγμένα με αγάπη και πρόθεση, ώστε να απολαμβάνεις ταυτόχρονα τα οφέλη των φυτοενεργών συστατικών τους καθώς και το ενεργειακό αποτύπωμα κάθε φυτού. Μια εμπειρία που αναζωογονεί το σώμα, τον νου και το πνεύμα.

SUSTAINABLY SOURCED

ETHICALLY CRAFTED

Our Inspiration

Η κυκλική ροή των δυνάμεων στη φύση,η εναλλαγή του φωτός, οι ηλιακοί και σεληνιακοί κύκλοι, η κυκλικότητα στις εποχές καθώς και η ποικιλομορφία των φυτών στα διάφορα μέρη του πλανήτη μας, αποτελεί μέρος της έμπνευσης και φιλοσοφίας μας.

Our Values

Τα προϊόντα Nymphaea δεν περιέχουν σιλικόνη, πετροχημικά, τεχνητά χρώματα ή συνθετικά αρώματα, PEG ή parabens.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα, οργανικά, θεραπευτικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα από οργανικά και, όπου είναι δυνατόν, αυτοφυή φυτά (φύλλα, βλαστοί, πέταλα, ρίζες και καρποί). Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχουν κανένα ζωικό παράγωγο, παρά μόνο σε περίπτωση κηραλοιφών και σταθερών αρωμάτων, που παρασκευάζονται με φυσικό κερί μέλισσας. Τα προϊόντα Nymphaea είναι χορτοφαγικά και χωρίς γλουτένη.

3
Τα αρώματα Nymphaea έχουν δημιουργηθεί για όσους αναζητούν την απλότητα, υμνούν την ομορφιά και την εγγενή αλήθεια που γενναιόδωρα προσφέρει η φύση.

Nymphaea Collection

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray