Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

“Αναζήτησε τις οσμές που παρουσιάζουν συγγένεα με τον άνθρωπο που πρόκειται να θεραπεύσεις, εκείνες θα αντισταθμίσουν τις ελλείψεις του και θα κάνουν τις ικανότητές του να ανθίσουν.”

- Marguerite Maury -

Tailor made perfume | Αφέσου στην ανακάλυψη του προσωπικού σου αρώματος

Κάθε άνθρωπος είναι τόσο μοναδικός όσο μοναδικό είναι και το δακτυλικό του αποτύπωμα. Μάλιστα οι ειδικοί λένε πως το οσφρητικό μας αποτύπωμα είναι εξίσου μοναδικό και εξαρτάται από μια σειρά γονιδίων για τον καθένα μας. Με βάση αυτή την αλήθεια, σε κάθε βήμα της δικής σου διαδρομής, χρειάζεσαι διαφορετική υποστήριξη για να εκδηλώνεις την απόλυτη υγεία και ισορροπία κάθε στιγμή.

Για να δημιουργήσουμε το δικό σου άρωμα, η προσέγγιση είναι εξατομικευμένη. Μέσα σε αυτή τη συνδημιουργία, προσεγγίζουμε τις δικές σου ανάγκες και με βάση την προσωπικότητά και την ιδιοσυγκρασία σου, επιλέγουμε μαζί τα συστατικά που θα υφάνουν το άρωμα που συνηχεί καλύτερα με τη δική σου ενέργεια.

Από τη στιγμή που θα παραλάβεις το τελικό άρωμα, ξεκινά η δική σου προσωπική εργασία μαζί του. Η πρόθεση σου θα κάνει την αλλαγή σε όσα χρειάζεσαι να εργαστείς. Το άρωμα, ως σύμμαχος σου, με έναν ανεπαίσθητο τρόπο, λειτουργεί μέσω της όσφρησης, υποσυνείδητα, αλλάζοντας καταγραφές και περιοριστικές πεποιθήσεις, και εμπνέοντας νέα δόνηση στις συνήθειες σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και δρας.

Η συνταγή φυλάσσεται στο αρχείο ώστε να μπορείς να παραγγείλεις το άρωμα σου ξανά ανά πάσα στιγμή.

Διάρκεια συνεδρίας:

Δια ζώσης: δίωρη συνάντηση

Online: τρείς διαδικτυακές συνεδρίες των 45 λεπτών

Επιπλέον: υποστηρικτικό υλικό και 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά υπηρεσιών.

* Στην περίπτωση της συνεδρίας εξ αποστάσεως, το κιτ αρωμάτων που θα σταλεί με κούριερ, επιβαρύνει τον παραλήπτη με έξοδα αποστολής και υλικών στα 30€.
Μετά το τέλος των συναντήσεών μας, θα παραλάβεις το φυσικό σου άρωμα σε δοχείο 18ml
Επικοινώνησε στέλνοντας email στο info@nymphaea.gr για απορίες ή για να δημιουργήσεις το δικό σου εξατομικευμένο πακέτο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Να δημιουργήσεις μια ομαδική συνεδρία με φίλους ή στο γραφείο.

Κλείσε τώρα μια δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση 15 λεπτών, χωρίς καμία δέσμευση, για μια πρώτη γνωριμία.

Ο κόσμος των φυσικών αρωμάτων είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία γεμάτη θαύματα.

Όπως η μουσική φτάνει στα αυτιά σου, σαν μια εξελισσόμενη εμπειρία γεμάτη κίνηση και ρυθμό, έτσι και το φυσικό άρωμα φτάνει στη μύτη σου σαν μια εξελισσόμενη εμπειρία, όσο υπάρχει κίνηση στα αρωματικά του μόρια. Όταν δηλαδή τα αρωματικά του μόρια είναι ζωντανά και δονούνται στις συχνότητες κάθε φυτού. Με τον τρόπο αυτό οι αρωματικές νότες υποδέχονται η μια την άλλη σε μια αρωματική εμπειρία και υφαίνουν το άρωμα σε έναν κινούμενο χορό με τα αόρατα νήματα τους.

www stemajourneys com nymphaea perfumes deigma 27

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγεις φυσικά αρώματα και ποιά είναι τα οφέλη τους;

Στην πορεία του ο άνθρωπος αναζητά υγιείς συνήθειες για να ωφελήσει το σώμα και την ψυχή του. Αυτό που σήμερα ονομάζουμε wellbeing, και αφορά πάντα μια πιο συνειδητή κατανάλωση και στάση ζωής όσον αφορά οτιδήποτε συνθετικό διατηρούμε στην καθημερινότητα μας, είτε αφορά την τροφή,το νερό, την ένδυση, προϊόντα καθαρισμού, καλλυντικά και βέβαια τα αρώματα. Γιατί λοιπόν να επιλέξεις φυσικά αρώματα:

Η φυτο-αρωματοθεραπεία είναι μια πολυεπίπεδη προσέγγιση που δρά ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης, φυσικό, νοητικό, αστρικό πνευματικό επιπεδο.

Τα φυσικά αρώματα είναι απόλυτα συμβατά με το σώμα σου. Γιαυτό και το σώμα σου τα απορροφά κάνοντας τα φυσικά αρώματα να μην έχουν τη μακρά διάρκεια που θα είχε ένα αντίστοιχο συνθετικό. Το ήξερες όμως πως το συστατικό μου κάνει τα συνθετικά σου αρώματα να έχουν διάρκεια στο χρόνο είναι οι φθαλικές ενώσεις σαν να λέμε δηλαδή υγρό πλαστικό, που δημιουργούν ένα φίλμ στο σώμα που δεν μπορεί να απορροφηθεί (γιαυτό και έχει μεγάλη διάρκεια) με πολύ αρνητικές συνέπειες για την υγεία και ευεξία.

Δεν προσπαθούν να καλύψουν μια δυσάρεστη μυρωδιά όπως συμβαίνει με ένα συνθετικό άρωμα αλλά αντίθετα εμποδίζουν ή καταστέλλουν μολύνσεις, μικρόβια ή βακτήρια που προκαλούν τη δυσοσμία στο σώμα. Άρα δεν καλύπτουν ένα σύμπτωμα αλλά το θεραπεύουν.

Είναι αποδεδειγμένο από μελέτες πως τα φυσικά αρώματα εναρμονίζουν την ενέργεια στο σώμα σου και άρα εξισορροπούν το νού και καρδιά , εξισορροπούν δηλαδή τη σκέψη και το συναίσθημα σου.

Τα φυσικά ερεθίσματα ενεργοποιούν τις αισθήσεις και θέτουν σε κίνηση τους φυσικούς μηχανισμούς της αυτοθεραπείας και της αυτοπροστασίας χωρίς να δίνουν λάθος μηνύματα, μπερδεύοντας τα ένστικτα σου. Και βέβαια εδώ αναφέρομαι στις γνωστές μας φερορμόνες. Οι φερορμόνες είναι οι χημικοί αγγελιοφόροι των συνθετικών αρωμάτων για να επιδράσουν στην ερωτική έλξη.

Μπορούν με φυσικό τρόπο, να ρυθμίσουν βασικές σωματικές λειτουργίες όπως η όρεξη, η θερμοκρασία του σώματος και η μνήμη, επηρεάζοντας έτσι τα ματίβα σκέψης, άρα το πρίσμα μέσα από το οποία βιώνεις τη ζωή.

Διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου, ενισχύοντας έτσι τα ταλέντα και την έμπνευση σου.

Σου υπενθυμίζουν την ουσία, το άρωμα αυτής της στιγμής και εύκολα εμπνέουν μια αίσθηση πληρότητας που διαρκεί.

Αποτελούνται από μια παλέτα φυσικών συστατικών υψηλής συχνότητας και ποιότητας, που αποτελούν όπλο στη φαρέτρα σου για την γενικότερη υγεία και ευεξία.

Η ευφορία της φύσης είναι ο απλούστερος τρόπος να συνδεθείς με την ευφορία σαν αρετή στο σώμα στο νού και την καρδιά.

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray