Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Nymphaea Aromatic Wellness

Αρωματικές ιστορίεςΠοιό άρωμα είναι το καλύτερο για εμένα;
08A2313a scaled

Ποιό άρωμα είναι το καλύτερο για εμένα;

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Πώς μπορώ να επιλέξω το δικό μου άρωμα, τον καλύτερο συνδυασμό αιθερίων ελαίων για εμένα; Πώς θα ξέρω ποιο είναι αυτό που μου ταιριάζει και θα μου κάνει καλό;

Υπάρχουν πολλοί έμπειροι αρωματοθεραπευτές σήμερα που μπορούν να μας δώσουν τις γνώσεις και την πληροφορία για το ποιο αιθέριο έλαιο είναι κατάλληλο για εμάς, σε συνάρτηση με τις θεραπευτικές ιδιότητές του και τις ανάγκες μας.

 

 

Αφότου ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα αιθέρια έλαια, στις πρώτες μου γνωριμίες με αυτά τα υπέροχα όντα, γνώμονας και κριτήριο μου για να επιλέξω ποιο έλαιο μου ταιριάζει καλύτερα κάθε φορά ήταν να «νιώσω» εκείνη την μυρωδιά που με γεμίζει ευφορία, ζεστασιά και πληρότητα κάθε φορά.

 

Ο οργανισμός μας είναι μια απέραντη νοημοσύνη, με λειτουργίες που συμβαίνουν χωρίς πάντα να χρειάζεται να γίνονται συνειδητές με το νου.

 

Με τον ίδιο τρόπο που  δεν χρειαζεται να γνωρίζουμε ακριβώς τι ένζυμα χρησιμοποιεί το στομάχι για να πέψει την τροφή που φάγαμε, ή να γνωρίζει μια μάνα κάθε στιγμή ακριβώς τι διεργασίες συμβαίνουν στο έμβρυο προκειμένου να αναπτυχθεί και γεννηθεί , αντίστοιχα μπορούμε να πούμε και στην οσμολογία! Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τη χημική σύσταση του αιθέριου ελαίου και πως αυτή θα δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα στον εγκέφαλο μας.

 

pexels nida 7912719

 

Χρειάζεται να αφεθούμε σε αυτό τον τέλειο, νοήμονα οργανισμό μας και να νοιώσουμε το άρωμα που μας ωφελεί κάθε φορά. 

 

Παράλληλα υπάρχουν και άλλοι ακόμη παράγοντες που μπορεί κανείς να λάβει υπόψη του για την επιλογή του αρώματος του, όπως η φυσική μυρωδιά του σώματος, το αποτέλεσμα θέλουμε εν τέλει να έχει το άρωμα μας (πχ. γήινο ξυλώδες, floral, πικάντικο), την επιρροή που θέλουμε να έχει στον εαυτό μας αλλά και στους γύρω μας που θα το μυρίζουν μέσα από εμάς.

Επιπλέον, η συναισθηματική κατάσταση, η  σωματική μας υγεία, το φύλο μας, την εποχή του χρόνου, ακόμη και την ώρα της ημέρας που θα χρησιμοποιούμε το άρωμα.

 

Επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο το προσωπικό μας άρωμα, μπορούμε να επιδράσουμε εύκολα στη συναισθηματική μας κατάσταση, απολαμβάνοντας, ηρεμία, δροσιά, ρομαντισμό, χαρά, ερωτισμό, αυτοπεποίθηση!!!

Όσοι ξεκίνησαν να τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους τα έχουν ήδη αγαπήσει.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί συνδυασμοί που μπορεί κανείς να απολαύσει!

~ Είμαι πάντα στη διάθεση σας για τις αρωματικές μας επικοινωνίες.

 

 

Ζωή Στράντζαλη

Βοτανική Αρωματοποιός

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray