Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Nymphaea Aromatic Wellness

Αρωματικές ιστορίεςΜια αρχέγονη Τέχνη αναλλοίωτη στους αιώνες

Μια αρχέγονη Τέχνη αναλλοίωτη στους αιώνες

Η Τέχνη της Ενεργειακής Αρωματοποιίας


 

Άρωμα , η αναζωογονητική αιθέρια ευωδιά της ζωής,  μια αιθέρια  ουσία,   που δεν έχει υλική υπόσταση αλλά θρέφει και περιικλύει τα πάντα. Ένα  υπέροχο ένδυμα του αιθέρα που δίνει θεική γλυκήτητα σε κάθε αίσθηση, πέρα απο την ύγεια τη δύναμη και το φώς στο υλικό μας σώμα!

 

 

 

 

Ένα αρχέτυπο -ανόθευτο άρωμα όπως τα αρώματα των λουλουδιών της φύσης μπορούν να σφραγίσουν για πάντα την ψυχή ενός όντος και του ενθυμίσουν την αλήθεια και τη νοστιμιά της αληθινής του καταγωγής, της θεικής του φύσης και της ενότητας των πάντων.

 

 Η χρήση αρωμάτων  από αποστάγματα λουλουδιών ( αιθέρια έλαια) έχει ρίζες στα βάθη των αιώνων και συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της αρωματικής ιατρικής. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να επηρεάσει θετικά την ψυχική και την σωματική του υγεία, να προωθήσει την ευεξία, να νιώσει ανάταση και έμπνευση  στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα να ευωδιάζει την καθαρότητα και την ευφορία της ανθισμένης φύσης!

 

2021 09 17 7 23 59

 

Τα αιθέρια έλαια είναι ζωντανά και λειτουργούν για την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας. Η ενέργειά τους είναι αόρατη και άπιαστη, παρόλα αυτά κάθε έλαιο επιδρά με τον δικό του ανεπαίσθητο τρόπο, δίνοντας ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό αποτελεσμα. Αφυπνίζοντας  το δυναμικό μας, ενεργοποιώντας τις αρετές μας, βελτιώνοντας  το ενεργειακό μας πεδίο και ξυπνώντας το δυναμικό αυτοΐασης στο σώμα μας.

 


 

Η ενεργειακή αρωματοθεραπεία ενεργεί σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης οντότητας και όχι μόνον στο υλικό. Ταυτόχρονα δηλαδή με τις αποδεκτές ιδιότητες των ελαίων στο φυσικό σώμα λόγω της χημικής τους σύνθεσης, παράλληλα επιδρά και στα πιο λεπτοφυή μας σώματα, όπως το σώμα της νόησης , του συναισθήματος και της ψυχής.

 

Τα αρώματα, όταν δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο, μπορούν  να εμπνεύσουν  και να  αφυπνίσουν, μέσα από την αγάπη, τη σοφία και την αλήθεια που εκδηλώνεται στη φύση. Μέσω της όσφρησης, εισχωρούν εντός μας αποδεσμεύοντας την αναζωογονητική ροή της ενέργειας μας!

 

Σας ευχαριστώ για την έμπνευση και τις υπέροχες ανταλλαγές μας!

 

Ζωή Στράντζαλη

Βοτανική Αρωματοποιός

 

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray