Τα συστατικά

Δημιουργώ μόνο οικολογικά, φυσικά αρώματα με αγνά, οργανικά αιθέρια έλαια. Σε όλα τα μείγματα, τα αιθέρια έλαια επιλέγονται προσεκτικά έτσι ώστε να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή συνεργία με την υψηλότερη συχνότητα. Τα μείγματα είναι μοναδικά, και το κάθε ένα έχει την δική του ιδιαίτερη αποστολή. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να ωριμάσει το μείγμα, ώστε το άρωμα να αποπνέει πολυτέλεια και να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Τα συστατικά είναι πιστοποιημένα, οργανικά, θεραπευτικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα από οργανικά και, όπου είναι δυνατόν, αυτοφυή φυτά (φύλλα, βλαστοί, πέταλα, ρίζες και καρποί). Δεν περιέχουν τοξικές ουσίες ή βαρέα μέταλλα, φθαλικές ενώσεις,, πετροχημικά, ή συνθετικά συντηρητικά.

Δεν υπάρχουν γυναίκες που
δεν τους αρέσουν τα αρώματα,
υπάρχουν μόνο γυναίκες που
δεν έχουν βρει το δικό τους

Μέριλυν Μονρόε

Κάθε άρωμα Nymphaea αναμειγνύεται στο χέρι, φέρει την δική του μοναδική σύσταση, εμφιαλώνεται και ενεργοποιείται ξεχωριστά. Είναι πρακτικό και έχει ένα εύχρηστο απλικατέρ με ρολέτα. Είναι βίγκαν, και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Τέλος, κάθε άρωμα φτιάχνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, και μαζί με την ιδιαίτερη, όμορφη οσμή του φέρει την ενέργεια και την ποιότητα του ‘ευ ζην’ του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, που συμπυκνώνει την τεχνογνωσία της ίδιας της ζωής.

Σταγόνες ομορφιάς και ευεξίας σε κάθε μπουκαλάκι!