Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Στόχος της αρωματικής μας κοινότητας, είναι η ενθύμηση της ουσίας του φυσικού αρώματος και τα οφέλη του για την υγεία και την ευεξία μας σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Οι συναντήσεις και τα μαθήματα απευθύνονται εξίσου, σε όσους επιθυμούν μια επαγγελματική σταδιοδρομία ή απλά απολαμβάνουν την γνώση και την εμπειρία που αυτή η τέχνη μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου.

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος/πρώτη τα νέα τμήματα για να συμμετέχεις στη λίστα των ενημερωτικών μας email,  κάνε subscribe εδώ 

Νέα πνοή για τη Νέα Χρονιά -12 εβδομάδες 12 αρώματα.

24/1/24

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης μέσω της όσφρησης; Φαντασου ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων που θα σε καθοδηγήσει σε 12 αρώματα, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια ποιότητα,  μια πτυχή της ύπαρξής σου, που είναι εκεί για να εξελίξεις. Από την γαληνευτική λεβάντα μέχρι την αναζωογονητική μέντα, κάθε άρωμα με τον δικό του ξεχωριστό συγκεκριμένο σκοπό και πρόθεση.  Αφέσου στην ευεργετική ενέργεια των φυσικών αρωμάτων για να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου και να αξιοποιήσεις την ισχυρή τους σύνδεση με τη διάθεση και τα συναισθήματα.  Αυτό το workshop θα σου δώσει τη δυνατότητα να πάρεις και πάλι στα χέρια σου τη δύναμη για μεταμόρφωση και εξέλιξη. Μέσα από αυτά τα 12 αρώματα μαζί θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του νού, της καρδιάς, του σώματος και της ψυχής.  

Οι συναντήσεις είναι διαδικτυακές. Κάθε Τετάρτη 19:00-20:00. Ξεκινάμε Τετάρτη 24/1/24 και Τετάρτη 10/4/24

Το κόστος για κάθε εβδομάδα συμμετοχής είναι 20€ και συμπεριλαμβάνει το άρωμα σε ποσότητα 2ml με το οποίο θα εργαζόμαστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

 Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις αυτό το αρωματικό ταξίδι;

Επικοινώνησε μαζί μου στο info@nymphaea.gr για να δηλώσεις την συμμετοχή σου.

Αρώματα και αυτοάνοσα νοσήματα.

10/2/24

Ένα σεμινάριο που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών ΕΣΣΙΑΣ. Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου με θέμα τα Αυτοάνοσα, εδώ.

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή στο info@essias.gr

 

Βοτανική Αρωματοποιία ( Level 1)

24/3/24

Η δημιουργία φυσικών, βοτανικών αρωμάτων είναι μια τέχνη που χρονολογείται στα βάθη των αιώνων. Πρόκειται για μια διαδικασία που περιλαμβάνει την κατανόηση της αρχαίας πρακτικής σε μια εξελιγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τέχνη.

Για να ξεκινήσει κανείς αυτό το ταξίδι, πρέπει πρώτα να κατανοήσει την επιστήμη του αρώματος, η οποία περιλαμβάνει την εξαγωγή αιθέριων ελαίων μέχρι το στάδιο της αρωματοποίησης. Αυτή η γνώση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μοναδικών και μακράς διάρκειας αρωμάτων. Το επόμενο βήμα είναι η εκμάθηση των τεχνικών παρασκευής αρωμάτων, όπως η ανάμειξη διαφορετικών ελαίων, η προσαρμογή της έντασης του αρώματος και η ενσωμάτωση φυσικών σταθεροποιητικών. Αυτός ο τρίμηνος κύκλος μαθημάτων θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για να δημιουργήσετε τα δικά σας φυσικά αρώματα.

Αυτό το τρίμηνο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 εβδομαδιαία συνάντηση.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από τα αρώματα της αρχαιότητας στη σύγχρονη αλχημεία και μαζί θα ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της Αρωματικής Τέχνης των προγόνων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο info@nymphaea.gr

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος στο 2ο επίπεδο δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Συμπόσιο: Οι Αρωματικές τέχνες στην αρχαία Ελλάδα.

12-13-14/4/24

Αυτό το τριήμερο Συμπόσιο είναι αφιερωμένο στην πολύτιμη αρωματική κληρονομιά της Ελλάδας είναι μια μοναδική ευκαιρία να εντρυφήσεις στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό μας, και ως υπενθύμιση της γνώσης, της φιλοσοφίας και του αρχαίου ελληνικού πνεύματος που αναλλοίωτο περνά από γενιά σε γενιά. Έλα να εξερευνήσουμε τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τις αρωματικές και θεραπευτικές συχνότητες των φυτών που φύονται στη χώρα μας, ρίχνοντας φως στις ισχυρές τους δονήσεις και ιδιότητες καθώς και στην πολιτιστική τους σημασία. Μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια θα αποκαλύψουμε τα αρχέτυπα του φυτικού βασιλείου, που αποτέλεσαν πηγή γνώσης και έμπνευσης για αιώνες και συνεχίζουν να έχουν ξεχωριστή σημασία και στη σύγχρονη εποχή μας.

Σε προσκαλώ να εμβαθύνουμε σε μια νέα κατανόηση των πολύτιμων αρωματικών δώρων της φύσης και τους πολλαπλούς τρόπους που οι πρόγονοι μας τα αξιοποίησαν στην καθημερινότητα τους, για την υγεία, την πνευματική εξέλιξη, τον καλλωπισμό, την θεραπεία κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο διεξαγωγής και την λίστα των ομιλητών μας εδώ.

Βοτανική Αρωματοποιία (Level 2)

10/10/24

Προϋπόθεση εγγραφής σε αυτό το τμήμα, είναι να έχετε ολοκληρώσει το επίπεδο 1 της Βοτανικής Αρωματοποιίας. Αυτή η προαπαιτούμενη γνώση εξασφαλίζει ότι θα έχεις μια πιο στέρεη βάση στην αρωματοποίηση, επιτρέποντας μια πιο εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη εξερεύνηση στην πορεία. Μέσω αυτού του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των αρωμάτων και του ρόλου τους τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε θεραπευτικά περιβάλλοντα. Με διάρκεια 3 μηνών και μία εβδομαδιαία συνάντηση, αυτό το μάθημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη online μαθησιακή εμπειρία.

Για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου επικοινώνησε μαζί μου στο info@nymphaea.gr. Ανυπομονώ να ξεκινήσω μαζί σου αυτό το αρωματικό ταξίδι.

Evants&Classes ancgreece

H τέχνη της παρασκευής αρωμάτων στην Αρχαία Ελλάδα

Σε προσκαλώ σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγευτικό βασίλειο της παρασκευής αρωμάτων στην αρχαία Ελλάδα. Μια εμπειρία που θα ξυπνήσει μνήμες και θα ενεργοποιήσει μια βαθύτερη σύνδεση με τα αρωματικά φυτά του τόπου μας. Αν είστε μια παρέα τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, ένα ειδικό τμήμα θα διαμορφωθεί μόνο για εσάς. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να συμμετέχετε σε μια από τις υπάρχουσες ομάδες.

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray