Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Nymphaea Physis Aromas

Signature Scent

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως το άρωμά σου μπορεί να είναι η θεραπεία σου;

Δημιούργησε το προσωπικό
σου άρωμα και ανακάλυψε την αρωματική σου υπογραφή

Με έναν ανεπαίσθητο τρόπο μέσω της όσφρησης, το άρωμα αλλάζει την διάθεσή μας καθώς και τα ενεργειακά επίπεδα στο σώμα μας.Ο φυτικός αρωματοποιός υπογράφει την δική του μορφή Τέχνης, που συνδυάζει την αρχαία παράδοση της Αλχημείας και την σύγχρονη αρωματοθεραπεία δημιουργώντας συναρπαστικές αρωματικές ιστορίες, που τιμούν την υγεία σε όλα τα επίπεδα και τροφοδοτούν την καλλιτεχνική έμπνευση και την συνδημιουργία με την φύση.Η προσωπική μου εμπειρία με έχει οδηγήσει στην κατανόηση ότι το άρωμα μπορεί να επηρεάσει αυτόματα τον τρόπο που κινούμαι, που δονούμαι, που αισθάνομαι, που λειτουργώ και αντιλαμβάνομαι την ζωή˙ αυτή η κατανόηση είναι η έμπνευση και ο γνώμονας μου στην δημιουργία των αρωμάτων. Μυούμενοι στα φυσικά αρώματα, μυούμαστε στην ουσία τους, που σαν δόνηση φέρει όλη την θεραπευτική ενέργεια και την πληροφορία του φυτού. Με αυτήν την προσέγγιση, το άρωμα αποτελεί πλέον ίαμα της ανθρώπινης ψυχής.

nymphaea 1
Nymphaea Perfumes

η διαδικασία

Είμαι η Ζωή και θα σας καθοδηγήσω στη δημιουργία του δικού σας προσωπικού αρώματος, χρησιμοποιώντας μια παλέτα φυτικών αποστάξεων, αιθερίων ελαίων και βαμμάτων.

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Επικοινωνήστε μαζί μου για να ορίσουμε το δικό σας ραντεβού.
  1. Στην επίσκεψη σας θα έχουμε την ευκαιρία να μυρίσουμε πολλούς τύπους αρωμάτων ,και να προσεγγίζουμε τις ιδιαίτερες ποιότητες, τα ταλέντα και τις αρετές που θέλετε να ενισχύσετε φορώντας το, ώστε να ενισχύσετε και να φωτίσετε το δυναμικό αυτοίασης σας.
  1. Ένα προσχέδιο του προσωπικού σας αρώματος είναι έτοιμο, μερικές ημέρες μετά και αποτελεί τη δική μου πρόταση σε όσα έχουμε προσεγγίσει μαζί. Είναι σημαντικό να επιβεβαιώσουμε πώς το προτεινόμενο άρωμα συνεργάζεται με το δέρμα σας, και αφού συνεργαστούμε και οι δύο για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα, μένουν οι οποιεσδήποτε αλλαγές πριν την οριστική έγκριση για το προϊόν.
  1. Το προσωπικό σας άρωμα είναι έτοιμο για παραλαβή! (Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα 15 ημερών έως 1 μήνα)

Σημαντική προϋπόθεση για τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαδικασία αυτή, είναι να αφεθείτε χαλαροί να νιώσετε πιο άρωμα αντηχεί με τη ψυχή σας, απαλλαγμένοι από τύπους αρωμάτων και προτιμήσεις του παρελθόντος. Μάλιστα καλό θα ήταν να έρθετε σε μια τέτοια συνεδρία χωρίς καθόλου άρωμα στο σώμα σας.

Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου σήμερα για να προγραμματίσετε μια δωρεάν συμβουλή δεκαπέντε λεπτών πριν κλείσετε ένα ραντεβού.

img 2
Nymphaea Perfumes

Nymphaea Physis Aromas

Είπαν για εμάς

Η συνάντηση μου με τη Ζωή ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου!!! Με ταξίδεψε για 2 γεμάτες ώρες στον κόσμο των φυσικών αρωμάτων!!! Αναμνήσεις, αισθήσεις και στοιχεία της προσωπικότητάς μου ζωντάνεψαν μέσω τον αρωμάτων της!!! Το προσωπικό άρωμα, που επιμελήθηκε για μένα, συνδυάζει φρεσκάδα, μυστήριο και αισθησιασμό, με συναρπάζει και με ταξιδεύει κάθε φορά που το φοράω!!! Μία συνάντηση με τη Ζωή .....δεν είναι απλά ένα άρωμα αλλά ένα μεθυστικό ταξίδι στον κόσμο των φυσικών αρωμάτων και των προσωπικών αισθήσεων!!!

Δήμητρα Π.
γυμνάστρια

Η αίσθηση στα αρώματα, Μία ομορφιά ευεξίας, Πρωτόγνωρα αισθήματα , Χαράς και ευτυχίας…. Το περιβάλλον υπέροχο, Γλυκιές επεξηγήσεις, Που γαλήνεψαν την ψυχή, Που απλά δεν θες να αφήσεις…. Όλη η γνώση, σε μια στιγμή, Ταξίδι μες στον χρόνο, Αρώματα, μοσχοβολιές, Μες απ την φύση, μόνο…. Ευχαριστώ απ την καρδιά, Για την υποδοχή σου, Να 'χεις του κόσμου τα καλά, Σε κάθε επιλογή σου…. Ευχαριστώ πολύ Ζωή…. ❤️❤️❤️

Ντόρα Γ.

Επικοινώνησε μαζί μου

Η Nymphaea είναι για εμένα το προσωπικό μου μάντραμ. Εύχομαι να γίνει και δικό σου.

Μια ευωδιαστή υπενθύμιση να δημιουργούμε γύρω μας, ένα χώρο ευεξίας κάθε στιγμή. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσεις, για να γνωριστούμε ή να μοιραστείς τις απορίες σου.

κλείσε το ραντεβού σου, κάλεσε στο 2109681188 ή γράψε μου στο info@nymphaea.gr

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray