Το προσωπικό μου άρωμα

140,00

Σε αυτή τη συνεδρία θα συνδημιουργήσουμε  το δικό σου εξατομικευμένο άρωμα χρησιμοποιώντας μια παλέτα αιθερίων ελαίων και αρωματικών αποσταγμάτων, με  βάση  το έλαιο jojoba ή εναλλακτικά βιολογική αλκοόλη με σπρέι ανάλογα με την προτίμηση σας.

Θα  ταξιδέψουμε στον κόσμο των αρωματικών φυτών από κάθε μέρος του πλανήτη, επιλέγοντας τις νότες εκείνες που θα υφαίνουν με τις καλύτερες συχνότητες το αόρατο ενεργειακό ένδυμα (άρωμα) που αντηχεί με εσάς.

Ένα ταιριαστό άρωμα χαρίζει ενεργητικότητα και ζωντάνια, αρωματίζει διακριτικά, και αφήνει ένα αποτύπωμα ευφορίας, ζεστασιάς και πληρότητας. Ελάτε να ανακαλύψουμε τη δική σας αρωματική υπογραφή.

Για απορίες, ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μου.

Θα παραλάβετε το προσωπικό σας άρωμα σε μπουκάλι αρώματος 15 ml.

Κάθε συνταγή φυλάσσεται στο αρχείο ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε το άρωμά σας ανά πάσα στιγμή. Το κόστος της ανανέωσης  καθορίζεται από το κόστος των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν.

Η διαδικασία από την αρχή έως το τέλος διαρκεί συνήθως μία εβδομάδα οταν οι συνεδρίες γίνονται απο κοντά και περίπου 2 εβδομάδες για εξ αποστάσεως ,διαδικτυακές συνεδρίες.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χωρητικότητα

15ml