Τι ονομάζουμε βοτανικό άρωμα (botanical perfume);

Τα φυτικά αρώματα είναι μια εναλλακτική λύση που αντικαθιστά με αιθέρια έλαια και φυτικές πρώτες ύλες , όλα τα επιβλαβή στοιχεία των συμβατικών χημικών  αρωμάτων.

Τα φυσικά  αρώματα Nymphaea είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά όπως αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που εκτός από την ευωδιαστή τους φύση αποτελούν βάλσαμο για την υγεία και την σωματική μας ευεξία σε όλα τα επίπεδα.

Ένα φυσικό άρωμα δεν επηρεάζει μόνο την οσμή του σώματος μας,  συνεχίζει να εξελίσσεται στο δέρμα μας, γίνεται ένα με τη μυρωδιά μας, εναρμονίζει την ενέργεια στο σώμα μας και χαρίζει ευφορία, ανάταση και ευδαιμονία, σε κάθε εισπνοή.

Με ρίζες στη σφαίρα της πνευματικότητας και της αληθινής  Ιερουργίας,τα βοτανικά αρώματα  συνδυάζουν την σύγχρονη αρωματοθεραπεία με την  αρχαία παράδοση της αλχημείας, υπογράφοντας  συναρπαστικές αρωματικές ιστορίες που τιμούν την υγεία και τροφοδοτούν την καλλιτεχνική μας έμπνευση να συν-δημιουργούμε με τη φύση.

Με έναν υπέροχο τρόπο, τα βοτανικά αρώματα αναζωογονούν τις αισθήσεις, και  ξυπνούν το δυναμικό εναρμόνισης και  αυτοπροστασίας με τις θεραπευτικές συχνότητες των φυτών κάθε φορά που τα μυρίζουμε ή τα χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας!

Ο φυτικός αρωματοποιός άρα, με  παλέτα του τα αιθέρια έλαια,  τα βάμματα, και διάφορα αποστάγματα της φύσης, υπογράφει τη δική του μορφή τέχνης με συναρπαστικές αρωματικές ιστορίες .

Ένα  άρωμα ξυπνά τα ένστικτά μας, ενισχύει το πνεύμα μας μας, επισφραγίζει  την ταυτότητά μας και διευρύνει τη φαντασία μας.

“Συντονήσου με τη φύση και ξεκλείδωσε την αρωματική σου υπογραφή”

Τα οφέλη των βοτανικών αρωμάτων

Αν “ακούσεις” προσεκτικά ένα φυσικό άρωμα, θα μάθεις τα μυστικά του φυτού, θα καταλάβεις τον λόγο που οι άνθρωποι και η φύση είναι στην ουσία ένα, θα νιώσεις την ευφορία της φύσης μέσα στο ίδιο σου το σώμα. Θα πλησιάσεις πιο κοντά στον πυρήνα της ύπαρξης σου , στο εδώ και τώρα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα  φυσικά αρώματα:

– φέρουν κάθε αποτύπωμα από το παρελθόν και το επανατοποθετούν στο παρόν, στην ωραιότητα της στιγμής!  Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν αναμνήσεις και τις διατηρούν ζωντανές και πάντα παρούσες. Έχουν την δύναμη να θεραπεύουν το παρελθόν, και να χτίζουν ένα ολοκαίνουργιο παρόν!

– Μέσα από την ευωδιά τους και την αίσθηση της όσφρησης επηρεάζουν όχι μόνο τα συναισθήματα και τη μνήμη μας, αλλά με έναν  ολιστικό τρόπο ολόκληρο τον οργανισμό μας, ρυθμίζοντας την όρεξη ,τη θερμοκρασία του σώματός μας, επηρεάζοντας τη σκέψη μας και τον τρόπο που βιώνουμε τα πάντα στη ζωή.

– Εμπεριέχουν μέσα τους, όλη τη ζωτική ενέργεια και τη θεραπευτική δύναμη του φυτού, αποτελώντας μια ολιστική τελετουργία εναρμόνισης για όλο μας το σώμα

– Αποτελούνται από μια παλέτα φυσικών συστατικών , υψηλής δόνησης και ποιότητας, συνδυάζοντας το υπέροχο άρωμά τους και τις πολυάριθμες θεραπευτικές ποιότητες τους.

Τα αρώματα της φύσης, μας θυμίζουν  το αληθινό  άρωμα της ψυχής μας και μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε το άρωμα της ζωής μας.

Με βάση αυτή την αλήθεια τα φυτικά αρώματα Nymphaea, συνδυάζοντας την Τέχνη της Αρωματοθεραπείας και της Φυτικής Ενεργειακής  Αρωματοποιϊας, πρωταρχικό σκοπό έχουν τη βελτίωση της φυσικής, πνευματικής και ψυχικής μας υγείας σε όλα τα επίπεδα.

Πώς επιλέγω το κατάλληλο άρωμα;

Για να επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα για εσάς προσωπικά, κλείστε τώρα μια προσωπική συνεδρία για τη δημιουργία του προσωπικού σας αρώματος, είτε επιλέξετε από την ήδη υπάρχουσα συλλογή των φυσικών μας αρωμάτων, με βάση τις ιδιότητες και τους τομείς που επιθυμείτε να εργαστείτε στη ζωή σας.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που το μυρίζετε ή το φοράτε, πλησιάζετε όλο και πιο συνειδητά στις αντίστοιχες ποιότητες και αρετές που έχετε επιλέξει σαν πρόθεση για το άρωμα σας.

Αν για παράδειγμα θέλετε να έλξετε: