Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Nymphaea Physis Aromas

Τι είναι το φυτικό άρωμα

Μια Τέχνη αναλοίωτη στους αιώνες

Βοτανική Αρωματοποιία

Τα φυσικά αρώματα είναι μια εναλλακτική λύση που αντικαθιστά με αιθέρια έλαια και φυτικές πρώτες ύλες , όλα τα επιβλαβή στοιχεία των συμβατικών χημικών αρωμάτων.Τα φυσικά αρώματα Nymphaea είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά όπως αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που εκτός από την ευωδιαστή τους φύση αποτελούν βάλσαμο για την υγεία και την σωματική μας ευεξία σε όλα τα επίπεδα.Ένα φυσικό άρωμα δεν επηρεάζει μόνο την οσμή του σώματος μας, συνεχίζει να εξελίσσεται στο δέρμα μας, γίνεται ένα με τη μυρωδιά μας, εναρμονίζει την ενέργεια στο σώμα μας και χαρίζει ευφορία, ανάταση και ευδαιμονία, σε κάθε εισπνοή.

img 1
Nymphaea Perfumes

Ένα άρωμα

ξυπνά τα ένστικτά
μας, επισφραγίζει την ταυτότητά μας, διευρύνει τη φαντασία μας μα πάνω απ όλα ενισχύει το πνεύμα μας!

Με ρίζες στη σφαίρα της πνευματικότητας και της αληθινής Ιερουργίας,τα βοτανικά αρώματα συνδυάζουν την σύγχρονη αρωματοθεραπεία με την αρχαία παράδοση της αλχημείας, υπογράφοντας συναρπαστικές αρωματικές ιστορίες που τιμούν την υγεία και τροφοδοτούν την καλλιτεχνική μας έμπνευση να συν-δημιουργούμε με τη φύση.

Με έναν υπέροχο τρόπο, τα βοτανικά αρώματα αναζωογονούν τις αισθήσεις, και ξυπνούν το δυναμικό εναρμόνισης και αυτοπροστασίας με τις θεραπευτικές συχνότητες των φυτών κάθε φορά που τα μυρίζουμε ή τα χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας!

Ο φυτικός αρωματοποιός άρα, με παλέτα του τα αιθέρια έλαια, τα βάμματα, και διάφορα αποστάγματα της φύσης, υπογράφει τη δική του μορφή τέχνης με συναρπαστικές αρωματικές ιστορίες.


img 2
Nymphaea Perfumes

Nymphaea Physis Aromas

Τα οφέλη των
βοτανικών αρωμάτων

Τα αρώματα της φύσης, μας θυμίζουν το αληθινό άρωμα της ψυχής μας και μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε το άρωμα της ζωής μας.

Τα φυτικά αρώματα Nymphaea, συνδυάζοντας την Τέχνη της Αρωματοθεραπείας, της  Ενεργειακής Αρωματοποιίας και της Βοτανικής πρωταρχικό σκοπό έχουν τη βελτίωση της φυσικής, πνευματικής και ψυχικής μας υγείας σε όλα τα επίπεδα.

Όταν μυρίζεις προσεκτικά ένα φυσικό άρωμα, θα συνδεθείς με την ενέργεια κάθε φυτού, όλη ηη ευφορία της φύσης κλεισμένη σε κάθε μπουκάλι.

Και αν με ρωτάτε γιατί να επιλέξετε ένα βοτανικό άρωμα, θα σας έλεγα γιατί:

#Έχει δημιουργηθεί από απολύτως φυσικές πρώτες ύλες

Αποτελούνται από μια παλέτα φυσικών συστατικών , υψηλής δόνησης και ποιότητας, συνδυάζοντας το υπέροχο άρωμά τους και τις πολυάριθμες θεραπευτικές ποιότητες τους.

#Έίναι ένα άρωμα που παραμένει ζωντανό

Αυτός είναι και ο λόγος που η παρασκευή του προσωπικού σου αρώματος διαρκεί περίπου έναν μήνα. Το παρακολουθώ και το τροποποιώ στην πορεία, ώστε τελικά να παραλάβεις το αποτέλεσμα στο οποίο θα καταλήξουμε μαζί.

#Αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση για το σώμα την ψυχή και το πνεύμα

Μέσα από την ευωδιά τους και την αίσθηση της όσφρησης επηρεάζουν όχι μόνο τα συναισθήματα και τη μνήμη μας, αλλά με έναν ολιστικό τρόπο ολόκληρο τον οργανισμό μας, ρυθμίζοντας την όρεξη ,τη θερμοκρασία του σώματός μας, επηρεάζοντας τη σκέψη μας και τον τρόπο που βιώνουμε τα πάντα στη ζωή.

#Γιατί σε κάθε σταγόνα του φέρει όλη την ενέργεια και πληροφορία κάθε φυτού

#Γιατί δημιουργείται χειροποίητα σε μικρές παρτίδες με γνώμονα την εποχή και τα διαθέσιμα υλικά της φύσης και είναι φτιαγμένο με ευγνωμοσύνη και αγάπη.

#Γιατί έχει τη δύναμη να θεραπεύει το παρελθόν λειτουργώντας στο υποσυνείδητο, χτίζοντας ένα ολοκαίνουργιο παρόν!

img 3
Nymphaea Perfumes

Πώς να επιλέξεις
το κατάλληλο άρωμα;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο άρωμα για εσένα, κλείστε τώρα μια προσωπική συνεδρία για τη δημιουργία του δικού σου αρώματος, είτε επιλέγοντας από την ήδη υπάρχουσα συλλογή των φυσικών μου αρωμάτων, με γνώμονα τις ιδιότητες και τους τομείς που επιθυμείς να εργαστείς στη ζωή σου.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που μυρίζεις το άρωμα σου, πλησιάζεις όλο και πιο συνειδητά στις αντίστοιχες ποιότητες και αρετές που έχεις επιλέξει σαν πρόθεση.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που το μυρίζετε ή το φοράτε, πλησιάζετε όλο και πιο συνειδητά στις αντίστοιχες ποιότητες και αρετές που έχετε επιλέξει σαν πρόθεση για το άρωμα σας.

Αν για παράδειγμα θέλεις να έλξετε:

img 2
Nymphaea Perfumes

Επικοινώνησε μαζί μου

Η Nymphaea είναι για εμένα το προσωπικό μου μάντραμ. Εύχομαι να γίνει και δικό σου.

Μια ευωδιαστή υπενθύμιση να δημιουργούμε γύρω μας, ένα χώρο ευεξίας κάθε στιγμή. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσεις, για να γνωριστούμε ή να μοιραστείς τις απορίες σου.

κλείσε το ραντεβού σου, κάλεσε στο 2109681188 ή γράψε μου στο info@nymphaea.gr

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray