Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

1. Σεμινάρια

Σε προσκαλώ, κάθε δεύτερη Παρασκευή στον Αρωματικό μας Κύκλο, όπου συναντιόμαστε τόσο διαδικτυακά όσο και προσωπικά για να βυθιστούμε σε έναν κόσμο απολαυστικών αρωμάτων. Οι συναντήσεις μας ξεκινούν από τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται μέχρι και τον Μάιο, με κάθε συνεδρία να είναι αφιερωμένη σε ένα μοναδικό θέμα με στόχο την ενίσχυση της συνολικής μας ευεξίας μέσω της δύναμης των αρωμάτων.

Οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για κάθε δεύτερη Παρασκευή, αρχής γενομένης από τις 11 Οκτωβρίου.

Το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνάντησης και θα ποικίλλει ανάλογα με τους ειδικούς καλεσμένους μας και το θέμα της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή σου – απλά επιλέγεις μια συνάντηση που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου.

Για να κλείσεις τη θέση σου, επικοινώνησε στο info@nymphaea.gr ή τηλεφωνήστε στο 6976402817. Σε προσκαλώ να αγκαλιάσουμε μαζί το μεταμορφωτικό ταξίδι της
εξερεύνησης των αρωμάτων!

Μια συναρπαστική αρωματική Οδύσσεια, που θα σε καθοδηγήσω στην πλούσια αρωματική ιστορία της αρχαίας Ελλάδα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Αυτή η μεταμορφωτική δίωρη εμπειρία υπόσχεται να σας μαγέψει, ξεκλειδώνοντας την αρχαία αρωματική σοφία της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το κόστος για μια ομάδα έως 4 ατόμων είναι 380 ευρώ. Για μεγαλύτερες ομάδες, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε τις ρυθμίσεις και την τιμολόγηση σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Ετοιμάσου να εντρυφήσεις στο ιερό βασίλειο των φυσικών αρωμάτων και να ανακαλύψεις τη διαχρονική δεξιοτεχνία και γοητεία των αρωμάτων.

2. Aromatic wellness podcast

3. Αρωματικό Συμπόσιο

Με ένα ποικιλόμορφο πάνελ 14 ομιλητών, αυτή η διοργάνωση προσέφερε ένα πλούσιο μωσαϊκό από τη γνώση και τη σοφία της αρχαίας ελληνικής αρωματικής κληρονομιάς, αφήνοντας το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το συμπόσιο και έλα μαζί μας σε αυτό το εμπνευσμένο ταξίδι προς την αρωματική διαφώτιση στο επόμενο που προγραμματίζουμε για τον Μάιο 2025.

4. Courses

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης μέσω της όσφρησης; Φαντάσου ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων που θα σε καθοδηγήσει σε 12 αρώματα, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια ποιότητα,  μια πτυχή της ύπαρξής σου, που είναι εκεί για να εξελίξεις. Από την γαληνευτική λεβάντα μέχρι την αναζωογονητική μέντα, κάθε άρωμα με τον δικό του ξεχωριστό συγκεκριμένο σκοπό και πρόθεση.  Αφέσου στην ευεργετική ενέργεια των φυσικών αρωμάτων για να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου και να αξιοποιήσεις την ισχυρή τους σύνδεση με τη διάθεση και τα συναισθήματα.  Αυτό το course θα σου δώσει τη δυνατότητα να πάρεις και πάλι στα χέρια σου τη δύναμη για μεταμόρφωση και εξέλιξη. Μέσα από αυτά τα 12 αρώματα μαζί θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του νού, της καρδιάς, του σώματος και της ψυχής.

Οι συναντήσεις είναι διαδικτυακές. Κάθε Τετάρτη 19:00-20:00. Ξεκινάμε Τετάρτη 24/1/24 και Τετάρτη 10/4/24

Το κόστος για κάθε εβδομάδα συμμετοχής είναι 20€ και συμπεριλαμβάνει το άρωμα σε ποσότητα 2ml με το οποίο θα εργαζόμαστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις αυτό το αρωματικό ταξίδι;

Επικοινώνησε μαζί μου στο info@nymphaea.gr για να δηλώσεις την συμμετοχή σου.

Η δημιουργία φυσικών, βοτανικών αρωμάτων είναι μια τέχνη που χρονολογείται στα βάθη των αιώνων. Πρόκειται για μια διαδικασία που περιλαμβάνει την κατανόηση της αρχαίας πρακτικής σε μια εξελιγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τέχνη.

Για να ξεκινήσει κανείς αυτό το ταξίδι, πρέπει πρώτα να κατανοήσει την επιστήμη του αρώματος, η οποία περιλαμβάνει την εξαγωγή αιθέριων ελαίων μέχρι το στάδιο της αρωματοποίησης. Αυτή η γνώση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μοναδικών και μακράς διάρκειας αρωμάτων. Το επόμενο βήμα είναι η εκμάθηση των τεχνικών παρασκευής αρωμάτων, όπως η ανάμειξη διαφορετικών ελαίων, η προσαρμογή της έντασης του αρώματος και η ενσωμάτωση φυσικών σταθεροποιητικών. Αυτός ο τρίμηνος κύκλος μαθημάτων θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για να δημιουργήσετε τα δικά σας φυσικά αρώματα.

Αυτό το τρίμηνο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 εβδομαδιαία συνάντηση.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από τα αρώματα της αρχαιότητας στη σύγχρονη αλχημεία και μαζί θα ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της Αρωματικής Τέχνης των προγόνων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο info@nymphaea.gr

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος στο 2ο επίπεδο δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Προϋπόθεση εγγραφής σε αυτό το τμήμα, είναι να έχετε ολοκληρώσει το επίπεδο 1 της Βοτανικής Αρωματοποιίας. Αυτή η προαπαιτούμενη γνώση εξασφαλίζει ότι θα έχεις μια πιο στέρεη βάση στην αρωματοποίηση, επιτρέποντας μια πιο εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη εξερεύνηση στην πορεία. Μέσω αυτού του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των αρωμάτων και του ρόλου τους τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε θεραπευτικά περιβάλλοντα. Με διάρκεια 3 μηνών και μία εβδομαδιαία συνάντηση, αυτό το μάθημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη online μαθησιακή εμπειρία.

Για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου επικοινώνησε μαζί μου στο info@nymphaea.gr. Ανυπομονώ να ξεκινήσω μαζί σου αυτό το αρωματικό ταξίδι.

Evants&Classes ancgreece

H τέχνη της παρασκευής αρωμάτων στην Αρχαία Ελλάδα

Σε προσκαλώ σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγευτικό βασίλειο της παρασκευής αρωμάτων στην αρχαία Ελλάδα. Μια εμπειρία που θα ξυπνήσει μνήμες και θα ενεργοποιήσει μια βαθύτερη σύνδεση με τα αρωματικά φυτά του τόπου μας. Αν είστε μια παρέα τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, ένα ειδικό τμήμα θα διαμορφωθεί μόνο για εσάς. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να συμμετέχετε σε μια από τις υπάρχουσες ομάδες.

Evants&Classes ancgreece

The art of perfume making in ancient Greece

Join me on a captivating aromatic journey through time to the enchanting realm of perfume crafting in ancient Greece. This experience is guaranteed to leave you spellbound, as each session is only activated once the group reaches its maximum capacity. In case you have a party of four or more, a special section will be tailored just for you.

Tailor made perfume | Αφέσου στην ανακάλυψη του προσωπικού σου αρώματος

Κάθε άνθρωπος είναι τόσο μοναδικός όσο μοναδικό είναι και το δακτυλικό του αποτύπωμα. Μάλιστα οι ειδικοί λένε πως το οσφρητικό μας αποτύπωμα είναι εξίσου μοναδικό και εξαρτάται από μια σειρά γονιδίων για τον καθένα μας. Με βάση αυτή την αλήθεια, σε κάθε βήμα της δικής σου διαδρομής, χρειάζεσαι διαφορετική υποστήριξη για να εκδηλώνεις την απόλυτη υγεία και ισορροπία κάθε στιγμή.

Για να δημιουργήσουμε το δικό σου άρωμα, η προσέγγιση είναι εξατομικευμένη. Μέσα σε αυτή τη συνδημιουργία, προσεγγίζουμε τις δικές σου ανάγκες και με βάση την προσωπικότητά και την ιδιοσυγκρασία σου, επιλέγουμε μαζί τα συστατικά που θα υφάνουν το άρωμα που συνηχεί καλύτερα με τη δική σου ενέργεια.

Από τη στιγμή που θα παραλάβεις το τελικό άρωμα, ξεκινά η δική σου προσωπική εργασία μαζί του. Η πρόθεση σου θα κάνει την αλλαγή σε όσα χρειάζεσαι να εργαστείς. Το άρωμα, ως σύμμαχος σου, με έναν ανεπαίσθητο τρόπο, λειτουργεί μέσω της όσφρησης, υποσυνείδητα, αλλάζοντας καταγραφές και περιοριστικές πεποιθήσεις, και εμπνέοντας νέα δόνηση στις συνήθειες σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και δρας.

Η συνταγή φυλάσσεται στο αρχείο ώστε να μπορείς να παραγγείλεις το άρωμα σου ξανά ανά πάσα στιγμή.

Διάρκεια συνεδρίας:

Δια ζώσης: δίωρη συνάντηση

Online: τρείς διαδικτυακές συνεδρίες των 45 λεπτών

Επιπλέον: υποστηρικτικό υλικό και 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά υπηρεσιών.

* Στην περίπτωση της συνεδρίας εξ αποστάσεως, το κιτ αρωμάτων που θα σταλεί με κούριερ, επιβαρύνει τον παραλήπτη με έξοδα αποστολής και υλικών στα 30€.
Μετά το τέλος των συναντήσεών μας, θα παραλάβεις το φυσικό σου άρωμα σε δοχείο 18ml
Επικοινώνησε στέλνοντας email στο info@nymphaea.gr για απορίες ή για να δημιουργήσεις το δικό σου εξατομικευμένο πακέτο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Να δημιουργήσεις μια ομαδική συνεδρία με φίλους ή στο γραφείο.

Κλείσε τώρα μια δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση 15 λεπτών, χωρίς καμία δέσμευση, για μια πρώτη γνωριμία.

Ο κόσμος των φυσικών αρωμάτων είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία γεμάτη θαύματα.

Όπως η μουσική φτάνει στα αυτιά σου, σαν μια εξελισσόμενη εμπειρία γεμάτη κίνηση και ρυθμό, έτσι και το φυσικό άρωμα φτάνει στη μύτη σου σαν μια εξελισσόμενη εμπειρία, όσο υπάρχει κίνηση στα αρωματικά του μόρια. Όταν δηλαδή τα αρωματικά του μόρια είναι ζωντανά και δονούνται στις συχνότητες κάθε φυτού. Με τον τρόπο αυτό οι αρωματικές νότες υποδέχονται η μια την άλλη σε μια αρωματική εμπειρία και υφαίνουν το άρωμα σε έναν κινούμενο χορό με τα αόρατα νήματα τους.

www stemajourneys com nymphaea perfumes deigma 27

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγεις φυσικά αρώματα και ποιά είναι τα οφέλη τους;

Στην πορεία του ο άνθρωπος αναζητά υγιείς συνήθειες για να ωφελήσει το σώμα και την ψυχή του. Αυτό που σήμερα ονομάζουμε wellbeing, και αφορά πάντα μια πιο συνειδητή κατανάλωση και στάση ζωής όσον αφορά οτιδήποτε συνθετικό διατηρούμε στην καθημερινότητα μας, είτε αφορά την τροφή,το νερό, την ένδυση, προϊόντα καθαρισμού, καλλυντικά και βέβαια τα αρώματα. Γιατί λοιπόν να επιλέξεις φυσικά αρώματα:

Η φυτο-αρωματοθεραπεία είναι μια πολυεπίπεδη προσέγγιση που δρά ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης, φυσικό, νοητικό, αστρικό πνευματικό επιπεδο.

Τα φυσικά αρώματα είναι απόλυτα συμβατά με το σώμα σου. Γιαυτό και το σώμα σου τα απορροφά κάνοντας τα φυσικά αρώματα να μην έχουν τη μακρά διάρκεια που θα είχε ένα αντίστοιχο συνθετικό. Το ήξερες όμως πως το συστατικό μου κάνει τα συνθετικά σου αρώματα να έχουν διάρκεια στο χρόνο είναι οι φθαλικές ενώσεις σαν να λέμε δηλαδή υγρό πλαστικό, που δημιουργούν ένα φίλμ στο σώμα που δεν μπορεί να απορροφηθεί (γιαυτό και έχει μεγάλη διάρκεια) με πολύ αρνητικές συνέπειες για την υγεία και ευεξία.

Δεν προσπαθούν να καλύψουν μια δυσάρεστη μυρωδιά όπως συμβαίνει με ένα συνθετικό άρωμα αλλά αντίθετα εμποδίζουν ή καταστέλλουν μολύνσεις, μικρόβια ή βακτήρια που προκαλούν τη δυσοσμία στο σώμα. Άρα δεν καλύπτουν ένα σύμπτωμα αλλά το θεραπεύουν.

Είναι αποδεδειγμένο από μελέτες πως τα φυσικά αρώματα εναρμονίζουν την ενέργεια στο σώμα σου και άρα εξισορροπούν το νού και καρδιά , εξισορροπούν δηλαδή τη σκέψη και το συναίσθημα σου.

Τα φυσικά ερεθίσματα ενεργοποιούν τις αισθήσεις και θέτουν σε κίνηση τους φυσικούς μηχανισμούς της αυτοθεραπείας και της αυτοπροστασίας χωρίς να δίνουν λάθος μηνύματα, μπερδεύοντας τα ένστικτα σου. Και βέβαια εδώ αναφέρομαι στις γνωστές μας φερορμόνες. Οι φερορμόνες είναι οι χημικοί αγγελιοφόροι των συνθετικών αρωμάτων για να επιδράσουν στην ερωτική έλξη.

Μπορούν με φυσικό τρόπο, να ρυθμίσουν βασικές σωματικές λειτουργίες όπως η όρεξη, η θερμοκρασία του σώματος και η μνήμη, επηρεάζοντας έτσι τα ματίβα σκέψης, άρα το πρίσμα μέσα από το οποία βιώνεις τη ζωή.

Διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου, ενισχύοντας έτσι τα ταλέντα και την έμπνευση σου.

Σου υπενθυμίζουν την ουσία, το άρωμα αυτής της στιγμής και εύκολα εμπνέουν μια αίσθηση πληρότητας που διαρκεί.

Αποτελούνται από μια παλέτα φυσικών συστατικών υψηλής συχνότητας και ποιότητας, που αποτελούν όπλο στη φαρέτρα σου για την γενικότερη υγεία και ευεξία.

Η ευφορία της φύσης είναι ο απλούστερος τρόπος να συνδεθείς με την ευφορία σαν αρετή στο σώμα στο νού και την καρδιά.

www stemajourneys com nymphaea perfumes deigma 27

Why  is it important for you to choose natural fragrances and what are the benefits?

What we call wellbeing, is always reflecting a more conscious consumption and attitude towards anything synthetic we keep in our daily lives, whether it is food,water, clothing, cleaning products, cosmetics and very important perfumes. So why to prefer naturals:
 

Phyto-aromatherapy is a multi-level approach that acts holistically on all levels of existence, physical, mental, astral spiritual.

Natural perfumes are perfectly compatible with your body. That is why your body absorbs them making natural fragrances lack the longevity that a synthetic counterpart would have. But do you know that the ingredient that makes synthetic fragrances last longer on skin, is phthalates. Phthalate is in simple words, liquid plastic, that creates a film on your skin,that does not allow your perfume to be absorbed (thats the long lasting effect)  with very negative consequences for our general health and wellness.

Natural ingredients, do not try to mask an unpleasant smell, like synthetic fragrance do. Instead they prevent or suppress infections, microbes or bacteria that cause the unpleasant odour in the body. So they do not mask the symptom but rather provide a treatment.

It is proven by studies that natural perfumes harmonize by enhancing the bioelectric energy in our body therefore balancing the bioelectric energy of each cell.

Natural stimuli activate the senses and set in motion the natural mechanisms of self-healing and self-protection without giving wrong messages, confusing our instincts. Talking about pheromones. Pheromones are the chemical messengers of synthetic perfumes to influence attraction.

They can, in a natural way, regulate basic functions, such as appetite, body temperature and memory, thus influencing the quality of life we experience.

They stimulate  imagination and creativity, allowing your talents to shine.

They remind you ~ the essence of the moment~  inspire a sense of fulfillment that lasts.

Composed of a palette of natural ingredients of high frequency and quality, they are a weapon in your quiver for overall health and well-being.

Nature’s euphoria is the simplest path to reconnect with the euphoria of body, mind, and heart.
symposium homepage
symposium homepage

1ο Αρωματικό Συμπόσιο "Αρωματικές Τέχνες στην αρχαία Ελλάδα"

Μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις των αρωματικών φυτών και της αρχαίας Ελλάδας, που διεξήχθη για πρώτη χρονιά στις 12-13-14 Απριλίου 2024 στο Μουσείο Ηρακλειδών στην Αθήνα.

Services

Το δικό σου άρωμα

Πακέτα συνεδριών

img 13

Σεμινάρια και Workshops

Scent Shop

Plant perfume
fragrance 2
fragrance 3

Ένα άρωμα στο οποίο καταγράφεται αναλλοίωτο το αρωματικό προφίλ και το ενεργειακό αποτύπωμα κάθε φυτού.

Μια αληθινή πηγή ομορφιάς από τη φύση που έρχεται να σε υποστηρίξει σε κάθε επίπεδο.

About Me

καλώς ήρθες,

είμαι η Ζωή και είμαι πιστοποιημένη βοτανική αρωματοποιός.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μυρίζω βότανα, άνθη και καρπούς ολόγυρα στον κήπο του σπιτιού μου. Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι γεννήθηκα ερωτευμένη με αυτές τις μυρωδιές.

Όταν ανακάλυψα για πρώτη φορά τον κόσμο των αιθερίων ελαίων ήταν σαν να βρήκα το μαγικό κλειδί που ξεκλειδώνει τους πιο υπέροχους, αλχημικούς και ευωδιαστούς κόσμους, ένιωσα σαν να είχα βρει το ελιξίριο που έκανε θαύματα.

Ανακάλυψα ότι με το κατάλληλο άρωμα μπορείς να ζήσεις μια πολύ καλύτερη, ευωδιαστή ζωή.

Μπορείς να βελτιώσεις την διάθεσή σου και τις εργασιακές σου επιδόσεις, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, να αυξήσεις την ελκυστικότητά σου, να ενδυναμώσεις την υγεία σου, να ξυπνήσεις μνήμες και συναισθήματα, να αντιμετωπίσεις την αϋπνία, τον πονοκέφαλο και πολλά άλλα.

zoi strantzali

Βοτανική Αρωματοποιός

about nymphaea

Client Reviews

Your Stories

Don't just take our word,
check out some of the feedback from our clients

Blog

Sense Of Wellbeing

The Perfume Journal

Instagram Feed

Αυτό που κρατάμε κυρίως για τη  συνειδητή εισπνοή αρωμάτων είναι η ικανότητα να αφυπνίζει την επίγνωση της όσφρησης. Σε προσκαλώ να βιώσεις την εμπειρία αυτού του ταξιδιού μαζί μου με τον παρακάτω “διαλογισμό της όσφρησης”

Επικοινώνησε μαζί μου στέλνοντας email στο: info@nymphaea.gr  για να σου στείλω ηχογραφημένο μηνυμα.

What we mainly reserve for conscious inhalation of fragrances is the ability to awaken the awareness of smell. I invite you to experience this journey following me in an “olfactory meditation”
olfactory meditation smell – know how

Contact me via email to: info@nymphaea.gr  so I send you a recorded message.

Επικοινώνησε μαζί μου
για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού , καλώντας στο:

ή μέσω email στο
info@nymphaea.gr

Contact me
by email on info@nymphaea.gr
or call us on

Καλως ήρθες, είμαι η Ζωή,

και είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου μέσα από κάθε προϊόν και υπηρεσία που θα βρείς σε αυτό τον ιστότοπο, μια μεταμορφωτική εμπειρία, που φέρει η επίγνωση της δύναμης των φυσικών αρωμάτων.

Η Nymphaea είναι για εμένα κάτι περισσότερο από ένα brand – είναι ένας τρόπος ζωής που εξυμνεί τη συνειδητή ζωή και την ομορφιά των αρωμάτων της φύσης. Με κάθε εισπνοή, σε προσκαλεί να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου άρωμα και να ζήσεις αληθινά, ζωηρά, ανέμελα, συμμαχώντας με τις θεραπευτικές ενέργειες και δονήσεις της φύσης.

Ως Ελληνίδα, η αρχαία Ελληνική αρωματική μας κληρονομιά, αποτελεί για εμένα έμπνευση και σημείο αναφοράς. Φωτίζοντας στο σήμερα ένα αρωματικό μονοπάτι- μια πανάρχαια μέθοδο θεραπείας, μέσω της όσφρησης φυσικών αρωμάτων.

Είμαι εδώ για να συνδεθείς με το άρωμα που ήδη είσαι και με την άπειρη σοφία που υπάρχει ήδη μέσα σου!

zoi strantzali

Βοτανική Αρωματοποιός

Καλως ήρθες, είμαι η Ζωή,

και είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου μέσα από κάθε προϊόν και υπηρεσία που θα βρείς σε αυτό τον ιστότοπο, μια μεταμορφωτική εμπειρία, που φέρει η επίγνωση της δύναμης των φυσικών αρωμάτων.

Η Nymphaea είναι για εμένα κάτι περισσότερο από ένα brand – είναι ένας τρόπος ζωής που εξυμνεί τη συνειδητή ζωή και την ομορφιά των αρωμάτων της φύσης. Με κάθε εισπνοή, σε προσκαλεί να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου άρωμα και να ζήσεις αληθινά, ζωηρά, ανέμελα, συμμαχώντας με τις θεραπευτικές ενέργειες και δονήσεις της φύσης.

Ως Ελληνίδα, η αρχαία Ελληνική αρωματική μας κληρονομιά, αποτελεί για εμένα έμπνευση και σημείο αναφοράς. Φωτίζοντας στο σήμερα ένα αρωματικό μονοπάτι- μια πανάρχαια μέθοδο θεραπείας, μέσω της όσφρησης φυσικών αρωμάτων.

Είμαι εδώ για να συνδεθείς με το άρωμα που ήδη είσαι και με την άπειρη σοφία που υπάρχει ήδη μέσα σου!

zoi strantzali

Βοτανική Αρωματοποιός

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray