ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

To https://nymphaea.gr/ αποτελεί το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία Στράντζαλη Ζωή , που εδρεύει στην Θήρας 2, 16451, Αθήνα .

 

Πριν εισέλθετε στον ιστότοπο μας, σας καλούμε όπως διαβάσετε  τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ως προς τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος https://nymphaea.gr/ και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις οι οποίες διέπουν  τις συναλλαγές μας μαζί μας. Οποιαδήποτε τελεσθείσα υφ΄υμών συναλλαγή με το κατάστημα μας συνεπάγεται αυτοδικαίως της αποδοχή ανεπιφυλάκτως των κάτωθι όρων και προϋποθέσεων:

 

Εμπιστευτικότητα και Ασφάλεια

Λόγω της δομής λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο), που θα μας επιτρέψουν να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Νόμου 2472/1997 περί “Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα”, των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Το https://nymphaea.gr/ δηλώνει υπεύθυνα ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών, που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας μας και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπό. Τα στοιχεία δεν θα διαβιβαστούν ή κοινοποιήθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του  https://nymphaea.gr/ προς διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιείται το πρωτοκόλλο αποκρυτπογράφησης και συλλογής στοιχείων Secure Socket Layer (SSL), το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των διεθνώς αναγνωρισμένων λογισμικών προγραμμάτων για ασφαλείς συναλλαγές.

 

Περιεχόμενο

  • Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (όπως τιμές, διαθεσιμότητα, φωτογραφίες, περιγραφές κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και οι αλλαγές αυτές αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης τους στο διαδίκτυο ενώ δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε εκτελούμεη συναλλαγή κατά το στάδιο τροποποίησης των ανωτέρω τιμών θα ισχύει η τιμή που αναγράφεται κατά το χρόνο της παραγγελίας.
  • Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το https://nymphaea.gr/ δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.
  • To https://nymphaea.gr/ αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του. Απαγορεύεται δε ρητώς και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους του περιεχομένου των ιστοσελίδων του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του παρόχου, επαπειλούμενη τυχόν παραβίαση του όρου αυτού με ποινικές και αστικές κυρώσεις βάση των ισχυόντων διατάξεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.
  • Σε περίπτωση ύπαρξης ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος θα πρέπει για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να επικοινωνήστε άμεσα, ήτοι εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος με κάποιο εκπρόσωπο του https://nymphaea.gr/
  • Το https://nymphaea.gr/ δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα εγκαίρως.

 

Πολιτική Επιστροφών / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

  • Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην «Εταιρεία» το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του χρήστη/επισκέπτη, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).
  • Ο χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του email της «Εταιρείας» : info@nymphaea.gr
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό του δικαιούχου εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αφ’ης στιγμής η «Εταιρεία» παραλάβει τα προϊόντα που της επεστράφησαν. Το ποσό επιστροφής θα ισούται με το κόστος των προϊόντων που επιστράφησαν. Δεν επιστρέφεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής.

 

Χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας σας

  • Η επεξεργασία των παραγγελιών σας λαμβάνει χώρα το συντομότερο δυνατό από Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών από την εξόφληση της παραγγελίας σας, ή σε περίπτωση αντικαταβολής εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο σύστημα του https://nymphaea.gr/, εκτός εκτάκτων συνθηκών και περιόδους διακοπών και αργιών.
  • Η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την παράδοση αυτής στην αντίστοιχη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, εκτός αν υπάρχουν προβλήματα στις ταχυδρομικές υπηρεσίες παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή  δεν φέρει  ευθύνη για τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις.

 

 Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται μέσω του περιβάλλοντος του PayPal ή μέσω της πύλης ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να την αποκρυπτογραφήσει.

 

Τρόποι πληρωμής – Αποστολές

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • ΑντικαταβολήΜετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή, επιβαρυνόμενοι με τα  επιπλέον έξοδα αντικαταβολής  ύψους 2,00 ευρώ.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο  το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( PIRAEUS BANK)

GR14 0171 0390 0060 3914 5064 584 ( Στράντζαλη Ζωή ,Ιωάννου)

  • Μέσω συστήματος Paypal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της “πληρωμής”.

 

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρία ταχυμεταφορών και η παράδοση γίνεται εντός 2-3 ημερών  από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της παραγγελίας σας και παράδοσης των προϊόντων στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση πληρωμής στην τράπεζα ή με Pay-pal, είναι 4,10 ευρώ για τα 2 πρώτα κιλά και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 2,00 ευρώ έως δύο κιλά ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.

Αγορές άνω των 80,00 ευρώ, με βάρος έως δύο κιλά δεν χρεώνονται με μεταφορικά έξοδα. Για τα παραπάνω από δύο κιλά υπάρχει χρέωση 1,00 ευρώ για κάθε κιλό.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές το δέμα παραδίδεται στη κοντινότερη χωρίς έξτρα χρεωση περιοχή, ή παραδίδεται με έξτρα χρέωση.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι οι παρακάτω:

  • Πληροφορίες για την διεκπεραίωση των παραγγελιών που μας γνωστοποιείτε οι ίδιοι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ήτοι όνομα, διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, E-mail διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και παράδοσης.
  • Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας και τις αγορές σας στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενημέρωσή σας. Τέτοιες πληροφορίες είναι η διεύθυνση IP με την οποία μπορεί να αναγνωριστεί η χώρα καθώς εξυπηρετούνται διαδικτυακά παραγγελίες μόνο από Ελλάδα ή Κύπρο, το ιστορικό αγορών που εμφανίζεται στην καρτέλα πελάτη στις πληροφορίες του λογαριασμού σας και άλλες πληροφορίες από την πλοήγησή σας μέσα στην ιστοσελίδα.
  • Πληροφορίες που μας παρέχετε από τις φόρμες επικοινωνίας συλλέγονται και επεξεργάζονται με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας και τα δεδομένα διατηρούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα για τους σκοπούς αυτούς. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω αυτών δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς μάρκετινγκ.
  • Τα στοιχεία των πιστωτικών ή χρεωστικών σας καρτών που εισάγονται σε περιβάλλον τηςPaypal ή στην πύλη ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, δεν μας κοινοποιούνται και ποτέ δεν έχουμε πρόσβαση στο τραπεζικό λογαριασμό σας. Η πληροφορία που αποθηκεύουμε είναι εάν η πληρωμή είναι επιτυχής ή μη επιτυχής.
  • Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας από την καρτέλα πελάτη στο σύνδεσμο https://nymphaea.gr/my-account-2/ Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο στις συνεργαζόμενες εταιρίες Διανομής και Διακίνησης εμπορευμάτων με σκοπό την ορθή μεταφορά και παραλαβή των παραγγελιών σας.

Στις περιπτώσεις αυτές η επιχείρησή μας παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και διασφαλίζει πως η επεξεργασία εκτελείται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε περι προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που του δίδονται από το νομικό πλαίσιο. Μπορείτε πάντοτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας επικοινωνώντας εγγράφως μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nymphaea.gr

 

Λοιποί γενικοί όροι

  • Ο πελάτης κατά τη στιγμή της παραγγελίας αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει τους όρους πώλησης που αναφέρονται σε αυτή την οθόνη και τους δέχεται ρητά χωρίς επιφυλάξεις. Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης διέπουν τη συμβατική σχέση μεταξύ της επιχείρησής μας και του πελάτη, και τα δύο μέρη την αποδέχονται πλήρως και υπερισχύουν όλων των άλλων όρων που περιέχονται σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.
  • Ρητά συμφωνείται ότι η μεταβίβαση της κυριότητας των αγαθών που παραγγέλθηκαν τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της εξόδου από τα καταστήματα ή εργαστήρια μας. Ο αγοραστής συμφωνεί ως εκ τούτου να αποδεχθεί το σύνολο των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, εκτός από την περίπτωση της μεταφοράς που παρέχονται από τον πωλητή ή από έναν πράκτορα. Είναι ευθύνη του αγοραστή να κοινοποιήσει, ενδεχομένως, τις συνήθεις επιφυλάξεις πριν από την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας οδηγιών του αγοραστή για τη μεταφορά, ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει όσο καλύτερα μπορεί τα εμπορεύματα, χωρίς να έχει ουδεμία ευθύνη. Αν η παράδοση των προϊόντων καθίσταται αδύνατη λόγω έλλειψης επαρκών μέσων πρόσβασης, ο πωλητής δεν μπορεί με κανένα τρόπο να θεωρηθεί υπεύθυνος, εκτός αν ρητά κατά την παραγγελία δόθηκαν οδηγίες προς τούτο
  • Ο πωλητής συμφωνεί να σεβαστεί το χρόνο παράδοσης των προϊόντων του για τον οποίο έχει δεσμευτεί ανωτέρω. Εάν υπάρξει καθυστέρηση που οφείλεται στην εταιρεία courrier ο αγοραστής έχει το δικαίωμα, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης να προχωρήσει με συστημένη επιστολή στην ακύρωση της παραγγελίας. Οποιαδήποτε δε χρήματα καταβλήθηκαν ως προκαταβολή θα επιστραφούν άτοκα στον πελάτη. Οι ανωτέρω διατάξεις δεν εφαρμόζονται σε περίπτωση ανωτέρας βίας.  Παράλληλα, ο  αγοραστής οφείλει να σεβαστεί την ημερομηνία παράδοσης. Εάν, μετά την διάθεση των εμπορευμάτων, ο αγοραστής αναβάλλει την ημερομηνία παράδοσης, τα εμπορεύματα θεωρείται ότι έχουν παραδοθεί την ημερομηνία διάθεσης. Σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε εμπόρευμα δεν δύναται να επιστραφεί στον προμηθευτή, χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου  και οδηγίες για την αποστολή επιστροφής.
  • Η παρούσα σύμβαση υπόκειται στην ελληνική νομοθεσία. Η επιχείρησή μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις ζημίες κάθε είδους, υλικές ή άυλες, που μπορεί να προκύψουν από κακή χρήση των προϊόντων που πωλούνται. Η ευθύνη της επιχείρησής περιορίζεται στο ποσό της παραγγελίας και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για απλά σφάλματα ή παραλείψεις που μπορεί να συμβούν,  εφόσον έχουν ληφθεί όλες οι προβλεπόμενες  προφυλάξεις που απαιτούνται κατά την παρουσίαση των προϊόντων.
  • Για ενδεχόμενα παράπονα οι διαφορές που προκύπτουν από τη παρούσα σύμβαση παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://nymphaea.gr/ Προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Σε κάθε δε περίπτωση για οποιαδήποτε διαφορά αφορά δεν λυθεί συμβιβαστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Cookies

Για  καλύτερη δυνατή λειτουργία του ιστότοπου, ίσως απαιτηθεί η εγκατάσταση αρχείων δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies»..

Τι είναι τα cookies;

Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως  κωδικός σύνδεσης, γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετράτε τις σελίδες του.

Ορισμένες από τις σελίδες μας χρησιμοποιούν cookies για να θυμούνται:

 

  • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
  • αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
  • αν έχετε συμφωνήσει (ή όχι) να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

 

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org

 

Επικοινωνία

Για κάθε διευκρίνιση και παροχή πληροφοριών σχετική με τη χρήση της Ιστοσελίδας ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να απευθύνεται στην «Εταιρεία»

Έδρα εταιρίας : Θήρας 2, 16451, Αθήνα

E-mail επικοινωνίας : info@nymphaea.gr,

τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης: 6976402817