Πολιτική Επιστροφών / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

  • Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στην «Εταιρεία» το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων
  • Επιστροφές γίνονται δεκτέςμόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψειβρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβεήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τουςμαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του χρήστη/επισκέπτη, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).
  • Ο χρήστης/επισκέπτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του email της «Εταιρείας» : info@nymphaea.gr
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό του δικαιούχου εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αφ’ης στιγμής η «Εταιρεία» παραλάβει τα προϊόντα που της επεστράφησαν. Το ποσό επιστροφής θα ισούται με το κόστος των προϊόντων που επιστράφησαν. Δεν επιστρέφεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής.