Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Nymphaea Physis Aromas

Η αρωματοποίηση

Συχνά παραλληλίζω την Τέχνη της ανάμειξης αρωματικών ουσιών με ένα μουσικό σύνολο, λόγω της ομοιότητας στη σύνθεση και την αρμονία  ενός αρώματος με αυτήν μιας μουσικής αρμονίας.

 Και στις δύο περιπτώσεις, σωστή “ενορχήστρωση” φέρνει ένα καλύτερο αποτέλεσμα .

Έτσι την έμπνευση για τη σύλληψη και τη δημιουργία  ενός αρώματος, μπορεί να δώσει οτιδήποτε μέσα στην ημέρα,  μια μουσική νότα, ένα χρώμα, μια εικόνα, μια ποιότητα, ένα τοπίο, μια αρετή, ένας  άνθρωπος. Όλα στην κατάλληλη συχνότητα.

Κάθε αρωματική νότα, όπως όλα, είναι μια συχνότητα. Σαν συχνότητες, όλες έχουν την τάση να επηρεάζουν σε διάφορα επίπεδα το σώμα μας, όπως για παράδειγμα οι δονήσεις τους να επηρεάζουν θετικά την πνευματική μας διαύγεια, την συναισθηματική μας διάθεση, τη θετική σκέψη, αλλά ακόμη και σε υλικό επίπεδο, επηρεάζοντας τη φυσική δομή του σώματος μας όπως το ορμονικό μας σύστημα, τα οστά κτλ.

Η διαδικασία της ανάμειξης απαιτεί εμπειρία και γνώσεις για την χημική αλληλεπίδραση των συστατικών  ενός αρώματος, όμως ταυτόχρονα και διαίσθηση ώστε να ολοκληρωθεί η αλχημεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστατικά των βοτανικών αρωμάτων εδώ.

img 4
Χειροποίητο

Φτιαγμένο στο χέρι με αγάπη και θετική πρόθεση για εσάς.

Φυσικό προϊόν

Με εντελώς φυτικά συστατικά χωρίς τη χρήση συνθετικών και συντηρητικών

Κατά της βίας στα ζώα

Δεν χρησιμοποιούμε στα αρώματα αρωματικές ύλες ζωικής προέλευσης τύπου musk, civet, castoreum κτλ.

img 2

Τα αρώματα

Μπορείς είτε να επιλέξεις από τα μείγματα της Nymphaea, που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε να χαρίσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να έχεις το δικό σου, μοναδικό άρωμα φτιαγμένο ειδικά για εσένα.

Επικοινώνησε μαζί μου

Η Nymphaea είναι για εμένα το προσωπικό μου μάντραμ. Εύχομαι να γίνει και δικό σου.

Μια ευωδιαστή υπενθύμιση να δημιουργούμε γύρω μας, ένα χώρο ευεξίας κάθε στιγμή. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσεις, για να γνωριστούμε ή να μοιραστείς τις απορίες σου.

κλείσε το ραντεβού σου, κάλεσε στο 2109681188 ή γράψε μου στο info@nymphaea.gr

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray