Ομαδικές συνεδρίες

Ένας υπέροχος τρόπος για να έρθει κανείς σε επαφή με την δράση των αιθεριών ελαίων μέσω σωστής καθοδήγησης και γνώσης είναι μέσα από τις ομαδικές συνεδρίες. Εκεί έχει την δυνατότητα να αρχίσει να εξοικειώνεται με το πως επιδρούν τα αιθέρια έλαια στα ενεργειακά του κέντρα, να αισθανθεί ο ίδιος την δράση και τις ιδιότητές τους, απολαμβάνοντας ένα θεραπευτικό ταξίδι ευεξίας και αναζωογόνησης.

Μπορείτε να συμμετέχετε στα ήδη υπάρχοντα γκρουπ ομαδικών συνεδριών, όπου θα εργαστείτε μαζί για να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό πορτραίτο αρώματος ή να εμβαθύνετε τις σπουδές σας πάνω στα βοτανικά αρώματα. Διαφορετικά, εάν είστε ένα γκρουπ τριών και πάνω ατόμων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε για εσάς μια ξεχωριστή ομαδική συνεδρία στην Αθήνα ή σε μέρη που θα οργανώσουμε τα αρωματικά μας ταξίδια.

Η δομή είναι ωριαία και μαζί θα θυμηθούμε την ιστορία του αρώματος και τις αρχές της ενεργειακής αρωματοποιίας. Η τιμή είναι 90 ευρώ για την πρώτη συνεδρία και 75 ευρώ για κάθε έξτρα ώρα. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα αιθέρια έλαια για την δημιουργία αρώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

homepage-banner

Κλείστε ένα ραντεβού για να επισκεφθείτε τον χώρο μου.

Προγραμματίστε μια προσωπική ή ομαδική επίσκεψη στο αρωματικό μου εργαστήρι για μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων!

Είμαι η Ζωή και φτιάχνω χειροποίητα φυτικά αρώματα˙ είναι μια μορφή τέχνης, κομψότητας και συνδημιουργίας με την φύση.

Ταξίδι στο αρωματικό μας παρελθόν

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για μια εμπειρία γεμάτη γοητευτικές ιστορίες, γνώσεις, μαγεία και μυστήριο από τα βάθη του χρόνου μέχρι σήμερα. Μαζί θα εισπνεύσουμε πολύτιμα εκχυλίσματα αρωμάτων που χρησιμοποιούνταν σε κάθε εποχή, ξεκλειδώνοντας αποθηκευμένες αναμνήσεις μέσα από το αισθησιακό και εμπνευσμένο βασίλειο των αρωμάτων.

Η Ζωή θα μοιραστεί μαζί σας, ως ενθύμιο αυτής της Αλχημικής εμπειρίας, ένα μπουκαλάκι με το άρωμα που μαζί δημιουργήσατε, έτσι ώστε να συνδέεστε και πάλι με την δόνηση της συνεδρίας.

Αυτή η εμπειρία είναι για δύο άτομα κατ’ ανώτατο όριο. Εάν θέλετε να φιλοξενήσουμε μια μεγαλύτερη ομάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με επιπλέον χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι στο φυσικό άρωμα.