Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Χειροποίητα, 100% φυσικά αρώματα, σχεδιασμένα με αγάπη και πρόθεση να αντανακλούν την βαθιά σοφία της φύσης. Απαλλαγμένα απο συνθετικά συστατικά και συντηρητικά αποτελούν μια νέα ολιστική εμπειρία αρώματος, που ξυπνά τις αισθήσεις.

Καλως ήρθες, είμαι η Ζωή,

και είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου μέσα από κάθε προϊόν και υπηρεσία που θα βρείς σε αυτό τον ιστότοπο, μια μεταμορφωτική εμπειρία, που φέρει η επίγνωση της δύναμης των φυσικών αρωμάτων.

Η Nymphaea είναι για εμένα κάτι περισσότερο από ένα brand – είναι ένας τρόπος ζωής που εξυμνεί τη συνειδητή ζωή και την ομορφιά των αρωμάτων της φύσης. Με κάθε εισπνοή, σε προσκαλεί να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου άρωμα και να ζήσεις αληθινά, ζωηρά, ανέμελα, συμμαχώντας με τις θεραπευτικές ενέργειες και δονήσεις της φύσης.

Ως Ελληνίδα, η αρχαία Ελληνική αρωματική μας κληρονομιά, αποτελεί για εμένα έμπνευση και σημείο αναφοράς. Φωτίζοντας στο σήμερα ένα αρωματικό μονοπάτι- μια πανάρχαια μέθοδο θεραπείας, μέσω της όσφρησης φυσικών αρωμάτων.

Είμαι εδώ για να συνδεθείς με το άρωμα που ήδη είσαι και με την άπειρη σοφία που υπάρχει ήδη μέσα σου!

zoi strantzali

Βοτανική Αρωματοποιός

Aromatic Consultations

Mελετώντας την επίδραση των αρωμάτων στα συναισθήματά μας, απελευθερώνουμε νοοτροπίες και μοτίβα που εμποδίζουν να χαιρόμαστε ελεύθερα κάθε στιγμή. Η Αρωματολογία είναι μία εναλλακτική slow μέθοδος φυσικής ευεξίας όπου η δύναμη της μυρωδιάς είναι από μόνη της ένας οσφρητικός διαλογισμός.

homepage aromatic consultations(2)
homepage shop

Aromatic Wellness Rituals

Ζήσε την αναζωογονητική δύναμη ενός φυσικού αρώματος, φτιαγμένο για να σε υποστηρίξει σαν ταξίδι ευεξίας. Ένα άρωμα στο οποίο καταγράφεται αναλλοίωτο το αρωματικό προφίλ και το ενεργειακό αποτύπωμα κάθε φυτού.

Client Reviews

Your Stories

Don't just take our word,
check out some of the feedback from our clients

Sense Of Wellbeing

The Perfume Journal

Social Media

Follow Nymphaea

Back to top

logo nymphaeagr

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray

Join Us

h1 slide 3